Nieuws

Nieuws

Nieuws

Image
SEAT hoge score veiligheidstest Euro NCAP

Opnieuw topscores voor Ibiza en Arona in nog strengere Euro NCAP-veiligheidstests

Vijf jaar nadat ze al topscores behaalden in de strenge Euro NCAP-veiligheidstests, hebben de vernieuwde SEAT Ibiza en Arona hun hoge veiligheidsniveau opnieuw onderstreept.

Image
Golf hoogste score Euro NCAP veiligheidstest

Volkswagen Golf hoogste score in Euro NCAP veiligheidstest

Volkswagen heeft met de Golf opnieuw de hoogste score van vijf sterren behaald in de gerenommeerde Euro NCAP veiligheidstest. Het onafhankelijke veiligheidsinstituut heeft op alle onderzochte gebieden zeer hoge beoordelingen afgegeven.

Image
ID. Buzz International Van of the Year 2023

Volkswagen ID. Buzz uitgeroepen tot International Van of the Year 2023

Tijdens de IAA Transportation vakbeurs in Hannover is de Volkswagen ID. Buzz Cargo uitgeroepen tot International Van of the Year 2023.

Image
Volkswagen ID.4 bij laadpaal

Met de Volkswagen ID.4 GTX naar Oostenrijk

De vraag naar elektrische auto's stijgt de laatste tijd, met name door de hoge brandstofprijzen. Vakanties blijven wel een issue, want kun je met en EV wel op vakantie naar het buitenland? In het kader van "doe wat je zegt” ging onze verkoper Niels op vakantie in de ID.4 GTX.

Image
ID. Buzz banner medium

Op vakantie met uw elektrische auto

Het aantal elektrische auto's is de afgelopen tijd flink gestegen. Buiten de lagere kosten voor de brandstof is elektrisch rijden ook een comfortabele manier van reizen. Een veelgehoorde vraag bij de aanschaf is of je er ook mee op vakantie kunt naar het buitenland.