Nieuws

Nieuws

Nieuws

Image
Vrouw in Volkswagen Busje

Legendarisch VW Bus Festival is terug van weggeweest

Het legendarische Volkswagen Bus Festival is terug van weggeweest, het evenement voor liefhebbers van Volkswagen-busjes
Image

De vernieuwde ID.3

De Volkswagen ID.3 heeft een upgrade gekregen. Bekijk hier hier wat je kunt verwachten van de vernieuwde Volkswagen ID.3
Image
Blauwe Volkswagen ID,4 en rode Volkswagen ID.5 sfeerbeeld

Volkswagen verkoopt 24% meer elektrisch in 2022

Volkswagen heeft afgelopen jaar wereldwijd 4,56 miljoen nieuwe auto’s verkocht. Daarvan waren er zo’n 330.000 volledig elektrisch, een toename van 23,6 procent ten opzichte van het jaar ervoor. De enorme wereldwijde vraag naar de elektrisch aangedreven ID.3, ID.4, ID.5 en ID.

Image
Volkswagen ID. Extreme op een weg in de sneeuw

Volledig elektrisch, volledig extreem: de ID. XTREME off-road conceptauto

Extreem emotioneel, extreem avontuurlijk, extreem anders. De nieuwe volledig elektrische ID. XTREME 01 -conceptvoertuig demonstreert het enorme prestatievermogen en de buitengewone veelzijdigheid van de modulaire elektrische aandrijfmatrix (MEB)

Image
Verschillende ID. Buzz Cargo in een rij opgesteld

ID. Buzz Cargo zoeft Nederlandse showrooms in

De ID. Buzz Cargo is nu live te ervaren in de showrooms van de Nederlandse Volkswagen Bedrijfswagens-dealers. Hij maakt indruk met een design dat is geïnspireerd op dat van de iconische Volkswagen T1, state-of-the-art technologie en een ruime actieradius. 

Image
Rijdende ID. Buzz

ID. Buzz zoeft Nederlandse showrooms in

De ID. Buzz is vanaf nu live te ervaren in de showrooms van de Nederlandse Volkswagen-dealers. Hij maakt indruk met een design dat is geïnspireerd op dat van de iconische Volkswagen T1, de enorme interieurruimte en state-of-the-art technologie. De volledig elektrische ID.

Image
Preview vernieuwde Volkswagen ID.3

Volkswagen blikt vooruit op vernieuwde ID.3

Volkswagen onthult komend voorjaar de vernieuwde ID.3. De tweede generatie van de elektrische bestseller is het volgende hoofdstuk in het succesverhaal dat ID. heet. Volkswagen heeft sinds de lancering van de eerste ID.

Image
SEAT hoge score veiligheidstest Euro NCAP

Opnieuw topscores voor Ibiza en Arona in nog strengere Euro NCAP-veiligheidstests

Vijf jaar nadat ze al topscores behaalden in de strenge Euro NCAP-veiligheidstests, hebben de vernieuwde SEAT Ibiza en Arona hun hoge veiligheidsniveau opnieuw onderstreept.

Image
Golf hoogste score Euro NCAP veiligheidstest

Volkswagen Golf hoogste score in Euro NCAP veiligheidstest

Volkswagen heeft met de Golf opnieuw de hoogste score van vijf sterren behaald in de gerenommeerde Euro NCAP veiligheidstest. Het onafhankelijke veiligheidsinstituut heeft op alle onderzochte gebieden zeer hoge beoordelingen afgegeven.

Image
ID. Buzz International Van of the Year 2023

Volkswagen ID. Buzz uitgeroepen tot International Van of the Year 2023

Tijdens de IAA Transportation vakbeurs in Hannover is de Volkswagen ID. Buzz Cargo uitgeroepen tot International Van of the Year 2023.

Image
Volkswagen ID.4 bij laadpaal

Met de Volkswagen ID.4 GTX naar Oostenrijk

De vraag naar elektrische auto's stijgt de laatste tijd, met name door de hoge brandstofprijzen. Vakanties blijven wel een issue, want kun je met en EV wel op vakantie naar het buitenland? In het kader van "doe wat je zegt” ging onze verkoper Niels op vakantie in de ID.4 GTX.

Image
ID. Buzz banner medium

Op vakantie met uw elektrische auto

Het aantal elektrische auto's is de afgelopen tijd flink gestegen. Buiten de lagere kosten voor de brandstof is elektrisch rijden ook een comfortabele manier van reizen. Een veelgehoorde vraag bij de aanschaf is of je er ook mee op vakantie kunt naar het buitenland.