De nieuwe ID.7

Body

Lange reizen korter laten voelen. Het kan met de ID.7. Alles aan de ID.7 is eersteklas. Niet alleen geniet je van een actieradius tot wel 700 kilometer*, je ervaart ook veel ruimte én luxe. Waar zit deze luxe dan in? Dat leggen we je hieronder uit.

Bestel je de ID.7 eind mei? Dan rijd je er dit jaar nog in. Wil je niks missen rondom de ID.7? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Interieur nieuwe VOlkswagen ID.7

Extra lekker zitten

De stoelen van de ID.7 bieden veel gemak. Niet alleen kun je de stoel elektrisch verstellen, maar bieden we ook uitgebreide massage- en klimaatfuncties aan. Dit betekent dat jouw stoel niet alleen kan verwarmen, maar ook kan koelen. Automatisch of zelf in te stellen. Heb je bijvoorbeeld net gesport of ben je onderweg naar een spannende meeting? Laat de stoel jouw rug verkoelen. Of kies voor de massagefunctie en ontspan van top tot teen. Comfortabeler dan dit gaat het niet worden.

Houd mij op de hoogte


Wij zullen je gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. In ons privacy statement kun je lezen hoe wij met persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.

*Het genoemde aantal kilometers is een voorlopige waarde: de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.