De Volkswagen Caddy 

De Volkswagen Caddy is niet voor niets de meest gekozen bedrijfswagen door vakmensen en ondernemers. De Caddy staat bekend om zijn ongekende rijcomfort. Niet alleen wanneer je hem koopt, maar ook na duizenden kilometers. En als je een Caddy verkoopt, kun je altijd een mooi bedrag terug verwachten. Behoefte aan extra ruimte? Met de Caddy Maxi zit je goed met 1 kuub extra laadruimte. Verschil moet er zijn.

Caddy

Je hebt genezen. En je hebt voorkomen.

Caddy

Lane Assist rijstrookbewaking.

Caddy

Radio- en navigatiesysteem Discover Media, met 6,33” touchscreen en DAB+ .

Caddy

Multifunctioneel stuurwiel.

DE PRIJSLIJST

Bekijk het overzicht van de prijzen van de verschillende modellen en hun vele opties.

Toon de prijslijst Caddy/Caddy Maxi 

VOOR IEDERE PORTEMONNEE EEN ECHTE 

VOLKSWAGEN BEDRIJFWAGENS AUTOVERZEKERING.

Bereken hier eenvoudig jouw premie.

Comfortabel naar het werk. Ontspannen weer naar huis.

De Caddy overtuigt door een groot aantal comfortabele features, zoals slimme mobiele onlinediensten die je snel naar je volgende afspraak brengen, intuïtieve infotainmentsystemen en verwarmings- en aircosystemen die jouw werkdag nog aangenamer maken.

Caddy 4 570x350

Verwarming en airconditioning.

Geniet van een comfortabele werkomgeving.

Een efficiënte airconditioning regelt in een handomdraai de interieurtemperatuur en zorgt op warme dagen voor koele lucht. 
Op koude dagen zorgt de stoelverwarming voor een comfortabel gevoel. De voorruitverwarming en het Licht & Zicht pakket (standaard vanaf Comfortline) zorgen bij elk type weer voor goed zicht.

Navigatie. Smartphone integratie. SCM goedgekeurd alarm.

Executive Plus Pakket.

Het Executive Plus Pakket bevat het radio- en navigatiesysteem Discover Media, met 6,33” touchscreen en DAB+. De navigatie zorgt er voor om efficiënt op de plaats van bestemming te komen binnen west-Europa, altijd up-to-date door middel van gratis kaartupdates. Bluetooth telefoonvoorbereiding en App Connect (werkt met Android Auto en Apple Carplay) zorgen er voor dat de telefoon veilig bediend kan worden tijden het rijden, zeker in combinatie met optionele stuurwielbediening. Het SCM-goedgekeurde alarm (klasse 3) maakt dat je je voertuig veilig achter kunt laten.

 

Caddy 2 800x450

Eenvoudig en veilig inladen.

De Caddy biedt een laadruimtevolume tot wel 3,2 m³. Het doordachte opbergsysteem maakt efficiënt werken gemakkelijk. Scheidingswanden en bevestigingsogen zorgen voor veilig transport.

Caddy 5 570x350

Opbergsystemen.

Alles perfect georganiseerd.

De Caddy is voorzien van opbergvakken van uiteenlopende grootte. Voor alles is er een plek: van werkhandschoenen tot duimstok en van lunchtrommel tot laptop.

Caddy 6 570x350

Laadruimte.

Maximale functionaliteit.

De Caddy biedt een aanzienlijke laadruimte, die je met verschillende scheidingswanden, zijwandbekledingen en robuuste vloeren aan jouw wensen kunt aanpassen.

Comfort op de werkplek.

De Caddy kan naar wens met de beschikbare innovatieve bestuurdershulpsystemen worden uitgerust. De systemen voeren tijdens het rijden continu analyses uit, ondersteunen indien nodig en dragen bij aan het comfort. Dit draagt bij aan nog meer rijcomfort.

 

Innovatief. Comfortabel. Veilig. Gecombineerd in een pakket.

Bestuurdersassistentiepakket.

Om comfortabel en veilig op uw bestemming aan te komen is het bestuurdersassistentiepakket ontwikkeld. In dit pakket zijn diverse assistentiesystemen gebundeld die elkaar versterken. Zo zorgt Lane Assist er actief voor dat u binnen de rijstrook blijft, Adaptive Cruise control regelt de voertuigsnelheid en de afstand tot uw voorganger en zorgt de functie Verkeersbordherkenning er voor dat u altijd op de hoogte bent van de geldende verkeersregels. U krijgt de informatie via het multifunctioneel kleurendisplay in het instrumentenpaneel en het scherm van het Discover Media systeem (niet inbegrepen in pakket).

 

  Caddy 7 570x350

 

 

Caddy 8 570x350

Adaptive Cruise Control en Front Assist.1

De slimme hulp tijdens het rijden.

De automatische afstandsregeling ACC is optioneel leverbaar en past de snelheid automatisch aan de voor jou rijdende wagen aan. Daarbij wordt de door de bestuurder ingestelde afstand aangehouden. De ingestelde snelheid wordt in dit geval dan ook niet overschreden.
Voor de Caddy is het afstandscontrolesysteem “Front Assist” met City-noodremfunctie optioneel leverbaar. Dit systeem helpt de remweg te verkorten bij kritieke afstanden tot de voorligger door een radarsysteem en waarschuwt de bestuurder in herkende gevaarlijke situaties optisch en met een geluidssignaal en tenslotte met een remschok. 

1. Tot 30 km/h.

Het toppunt van functionaliteit.

De langste laadruimte in zijn klasse.

Caddy 9 1000x911

Caddy 10 1000x1000

 

 

Caddy 1140x350

Hoewel deze site zo accuraat mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen en fouten in de gegevens ten allen tijde voorbehouden en kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

 

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Invalid Input
Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een geldig kenteken in
Vul een geldige kilometer stand in
Maak een keuze
Vul een omschrijving in
Voeg correcte afbeeldingen toe, maximaal 2MB
Voeg correcte afbeeldingen toe, maximaal 2MB
Voeg correcte afbeeldingen toe, maximaal 2MB
Voeg correcte afbeeldingen toe, maximaal 2MB
Voeg correcte afbeeldingen toe, maximaal 2MB
Invalid Input
Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Invalid Input
verkopers

Financierings

Calculator

Heeft u op dit moment het geld niet vooreen nieuwe of gebruikte auto. Dan kunt u een bedrag op een eenvoudige manier per maand betalen. Deze calculator geeft een indruk van een berekening. Er zijn diverse vormen mogelijk.

Daarnaast zijn er regelmatig diverse renteacties voor nieuwe en gebruikte auto's. Ook kunt u de verzekering via ons latenlopen met een aantrekkelijke korting op de rente. Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij advies op maat kunnen uitbrengen voor u.

lenen-kost-geld
Ongeldige bedrijfsnaam
Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Maak een keuze
Invalid Input
Vul een getal in
Invalid Input
Invalid Input