VW garage Waalwijk

Woont u in Hank, Dussen, Meeuwen, Drongelen of Eethen en bent u op zoek naar een VW garage Waalwijk? Wist u dat u voor erkend Volkswagen onderhoud de Maas niet over hoeft? In Genderen vindt u namelijk Autobedrijf Thur, de erkende Volkswagen dealer en Volkswagen garage van de gemeente Altena! Wij zijn dus het adres waar u moet zijn als u op zoek bent naar een VW garage Waalwijk!

werkplaats thur

VW garage Waalwijk nodig?

Bent u op zoek naar een VW garage Waalwijk? Bent u op zoek naar een VW garage Waalwijk voor een nieuwe auto of om een APK keuring af te spreken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Autobedrijf Thur in Genderen. Al sinds 1930 kunnen alle klanten in de gemeente Altena en ver daarbuiten bij ons terecht voor het onderhoud van hun auto en als ze een nieuwe bolide nodig hebben. Door de jaren heen hebben wij onze diensten uit kunnen breiden en daarom heeft u tegenwoordig een ruime keuze uit verschillende soorten Volkswagen auto's. Ook voor diverse Volkswagen bedrijfswagens bent u bij ons aan het juiste adres. Autobedrijf Thur is dé specialist voor het onderhoud van uw Volkswagen auto. Wij zien niet voor niets een officiële dealer van dit prachtige automerk. Als u op zoek bent naar een VW garage Waalwijk die persoonlijk contact met de klanten erg belangrijk vindt bent u bij Autobedrijf Thur aan het juiste adres. 

Autobedrijf Thur: het familiebedrijf met passie voor Volkswagen!

Door de jaren heen heeft Autobedrijf Thur zijn naamsbekendheid steeds verder uit kunnen breiden. Vele autoliefhebbers weten ons te vinden in de mooie gemeente Altena. Bent u woonachtig in Hank, Dussen, Werkendam, Sleeuwijk, Wijk en Aalburg of één van de andere dorpen? Bij Autobedrijf Thur bent u in goede handen. Door onze jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor professioneel advies en voor het onderhoud van uw auto. Onze medewerkers in de garage gaan graag voor u aan de slag zodat uw auto op de juiste wijze wordt gekeurd en u er weer veilig rijdt. Autobedrijf Thur is officieel dealer van Volkswagen, Seat en van bedrijfsauto's. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al sinds 1930 zijn sporen verdiend heeft in de autobranche. In dat jaar is Autobedrijf Thur gestart met het onderhoud van de 12 rijdende auto's in heel Genderen. Inmiddels bestaat Autobedrijf Thur al meer dan 90 jaar en weten vele klanten ons te vinden. 

Een VW garage waar service nog bestaat!

Wilt u meer weten over Volkswagen garage Waalwijk, Autobedrijf Thur? Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons onderhoud aanbod en onze uiteenlopende occasions en prachtige nieuwe auto modellen. U kunt online een afspraak in plannen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in. 

Neem contact met ons op!