Nieuwe Tiguan Allspace

Tiguan Allspace

Alles wat je nodig hebt - en meer

Meer dan genoeg beenruimte, flink wat trekkracht en maximaal 7 zitplaatsen dankzij de derde zitrij. De nieuwe Tiguan Allspace laat zich door niets en niemand tegenhouden - zeker niet door een gebrek aan ruimte. En hadden we al gezegd dat ‘ie over de nieuwste LED-verlichting en veiligste assistentiesystemen beschikt? Laat je verrassen door deze alleskunner.

Nog even geduld, de nieuwe Tiguan Allspace staat bijna voor je klaar. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte.

Nieuwe Tiguan Allspace

Design met zelfvertrouwen

De nieuwe Tiguan Allspace ademt stijl. Dat is met z'n opvallende grille en elegante verlichting gelijk duidelijk. De velgen onderstrepen z'n sportiviteit, de LED-achterlichten maken 'm extra krachtig. De Tiguan Allspace heeft een gedurfd SUV-karakter, waardoor 'ie de naam 'Allspace' met trots draagt.

Nieuwe Tiguan Allspace

Digitaal gemak. Tijdloos comfort

Luxe details, een ruimtelijke indeling en achtergrondverlichting in 30 verschillende kleuren: het interieur van de Tiguan Allspace zie je niet alleen, je voelt het ook. Wanneer je plaatsneemt achter het lederen multifunctionele stuur, ondersteunen de ergoActive bestuurdersstoelen je perfect. Met een blik op de Digital Cockpit en de high-resolution displays weet je dat je niets tekort komt. Nog beter: je bedient alle tech gewoon met je stem. En je passagiers? Die zijn wel even zoet met het uitzicht dat het panoramadak ze biedt.

Nieuwe Tiguan Allspace

Stralend, maar niet verblindend

De Tiguan Allspace straalt in volle glorie. Daar zorgen de optionele IQ.LIGHT LED Matrix koplampen wel voor. Ze bewegen met je stuur mee en zorgen dat jij veilig met grootlicht rijdt, zonder anderen te verblinden. Een LED-strip verbindt de twee koplampen: niet alleen veilig, maar ook sportief. Wanneer je afslaat, geeft de dynamische richtingaanwijzer met een vloeiende beweging aan welke kant jij opgaat. Zo rijd je met het perfecte zicht, en zorg je dat andere weggebruikers ook ontspannen rijden.

Nieuwe Tiguan Allspace

Alles aan boord?

De wekelijkse boodschappen doen, je kids ophalen van school of met het hele gezin naar het strand? Geen probleem: de Tiguan Allspace past zich aan elke situatie aan. Met meer dan genoeg beenruimte voor- en achterin de auto, maximaal 7 zitplaatsen dankzij de optionele derde zitrij en een enorme kofferbak is er altijd plek genoeg. Wil je nog meer? De Allspace heeft flink wat trekgewicht. Dus of je nu met de caravan op vakantie gaat of een aanhanger met verhuisdozen achter je Tiguan bevestigd, het kan allemaal makkelijk mee. Over inparkeren hoef je je ook geen zorgen te maken. Het slimme Trailer Assist kijkt met je mee en helpt je in één beweging te parkeren. Alles aan boord? Tijd om te gaan.

Nieuwe Tiguan Allspace

Blijf verbonden, waar je ook bent

Met We Connect ben je altijd verbonden met de wereld om je heen. Je krijgt niet alleen toegang tot een hoop belangrijke informatie over je Volkswagen, maar verbindt je auto ook makkelijk met je smartphone. Check bijvoorbeeld vanaf de bank of je auto wel op slot zit, verwarm ‘m voor op een koude dag en zet wanneer je onderweg bent je favoriete playlist aan met één druk op de knop.

Nieuwe Tiguan Allspace

De nieuwe manier van rijden

Onze slimme assistentiesystemen houden een extra oogje voor je in het zeil. Zo rijd je met Travel Assist semi-automatisch. Dat maakt lange ritten of in de filerijden een stuk relaxter. Adaptive Cruise Control houdt daarnaast automatisch afstand tot het verkeer voor je. Ziet je Tiguan Allspace een ongeluk aankomen? Dan bereidt ‘ie jou en je auto voor om de impact te verkleinen of zelfs volledig af te remmen. Dat is pas een goede partner.