Acties Volkswagen

Ben je op zoek naar een nieuwe auto, maar wel voordelig? Dan ben je hier op de juiste pagina. Bekijk hier al onze acties.

Acties Elektrisch Rijden | Private Lease Acties | Extra inruilvoordeel | Extra prijsverlaging

Donkergrijze ID.4 Pure met actiebanner

Een ID.4 Pure voor iedereen

Een volledig elektrische en luxe auto, maar tegen een lagere prijs? Dit wil toch iedereen? Daarom komen wij nu met de ID.4 Pure. Dankzij het lagere tarief kun je ook nog eens subsidie aanvragen.

De ID.4 Pure is verkrijgbaar vanaf € 39.990

Extra veel voordeel

Wat zou jij doen met 2.950 euro? Wij weten het wel! We geven namelijk op elke ID.4 én ID.5 een flink voordeel van 2.950 euro. Bekijk snel de prijzen.

Direct in een ID.3 rijden?

Kun jij niet wachten om in een ID.3 te stappen? Dat snappen we. Kies dan voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in een ID.3. Goed om te weten: Op de ID.3 kun je nu mogelijk de SEPP-subsidie van € 2.950 ontvangen als jouw ID.3 onder de € 45.000 is.

Private Lease acties

Het is nu nog voordeliger om een auto te nemen met Private Lease. Private Lease rijd je voor een vast, all-inclusive maandbedrag in je Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar aan het tanken of laden te denken. Kies jouw favoriete model en rijd binnenkort in een splinternieuwe Volkswagen!

Donkerrode Volkswagen Polo Life

Polo

Nu vanaf € 399* p/m

*Tarieven o.b.v. 60 maanden / 10.000 km

Zilvergrijze Volkswagen Taigo

Taigo

Nu vanaf € 399* p/m

*Tarieven o.b.v. 60 maanden / 10.000 km

Of kies voor een ander model

Ontdek meer Volkswagen Private Lease auto's

Extra inruilvoordeel op jouw auto

Ruil jij je oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan krijg je bovenop de inruilwaarde van jouw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. Zo heb je nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen. Bekijk hieronder welke modellen meedoen aan de actie en hoeveel jij kunt besparen.

Polo

Inruilvoordeel € 1.500

T-Cross

Inruilvoordeel € 2.000

Taigo

Inruilvoordeel € 2.000

T-Roc

Inruilvoordeel € 2.000

Tiguan

Inruilvoordeel € 2.500

Tiguan Allspace

Inruilvoordeel € 2.500

Liever een ander model?

Bij inlevering van een van bovenstaande modellen is het extra inruilvoordeel toepasbaar op elke nieuwe Volkswagen die jij aanschaft. Bekijk daarom alle modellen in de configurator of bekijk de gehele voorraad.

Nu, de Tiguan R-Line Business

De compleet uitgeruste Tiguan R-Line Business 1.5 TSI DSG is nu verkrijgbaar tegen een zeer scherp tarief waarbij het voordeel op kan lopen tot maar liefst € 7.500. Bijvoorbeeld met € 2.500 inruilvoordeel.

Maak nu gebruik van dit tijdelijke scherpe tarief en stel jouw Tiguan R-Line Business samen in de configurator***

Scherpe tarieven Volkswagen Financial Lease

Ook met Financial Lease hebben we nu extra aantrekkelijke prijzen. Kies bijvoorbeeld voor de Volkswagen Polo. Bereken jouw prijs op de volgende pagina.

Leuke acties op accessoires

Om jouw Volkswagen helemaal af te maken, hebben we nu mooie kortingen op accessoires.

Waar kunnen we je mee helpen?

Aanhef

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2023. Actietarieven voor de uitvoeringen van de Golf en de basisuitvoering van de Golf Variant zijn alleen geldig op voorraadmodellen. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

 

** Actieperiode geldt vanaf 03-04-2023 t/m 30-06-2023.

 

*** De korting is gebaseerd op € 5.000 Business pakket voordeel dat reeds verwerkt is in de genoemde consumentenadviesprijs op de website en prijslijsten. Daar bovenop ontvang je ook nog eens € 2.500 inruilpremie.