De ID.4 GTX

De ID.4 GTX

Maximaal rijden. Overal. Altijd.

Het broertje van de zuinige ID.4 is hier, en hij brengt een bak aan sportieve performance met zich mee. Ontdek de nieuwe ID.4 GTX: sportief als een GTI, comfortabel als een SUV en duurzaam als een ID.

Wil je als eerste weten wanneer je de ID.4 GTX kan bestellen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

ID.4 GTX

Voor een sportieve rit

Door en door sportief, dat is de ID.4 GTX. En dat voel je als je rijdt. Allemaal dankzij de perfect afgestelde vering en schokdempers. En met Progressive Steering wordt de rijdynamiek nog soepeler. Of je nu in de stad of op een plattelandsweg vol bochten rijdt, je rij-ervaring is altijd optimaal - 480 duurzame kilometers* lang.

ID.4 GTX

De kracht van een SUV

Op elk terrein even krachtig. Met z’n vierwielaandrijving brengt de ID.4 GTX jou waar je moet zijn. De tweede elektromotor zorgt ervoor dat ook de voorwielen aangedreven worden, wanneer jij dat wil. Samen hebben de motoren een vermogen van 220 kW/299 pk**. Dat betekent onder andere van 0 tot 100 km/u in 6,2 seconde. En kies je voor de tractiemodus? Dan heb je extra grip en blijft je ID.4 beter op de weg - zelf als het glad wordt.

ID.4 GTX ID.4 GTX

Voor wie een verschil wil maken

Een verhuisklus klaren of met je skispullen de bergen in? Geen probleem. Want wanneer de kofferbak nét te klein is, is er altijd de optionele elektrisch uitklapbare trekhaak. Dankzij de vierwielaandrijving heeft de ID.4 GTX een trekgewicht van 1.200 kilo. Heb je de trekhaak niet nodig, dan klap je ‘m in één beweging terug onder de bumper.

ID.4 GTX ID.4 GTX

Onbegrensd, ook in ruimte

Of het een stadsauto, SUV of ruime vijfzits is: het MEB-platform is de basis voor al onze elektrische modellen - inclusief de ID.4 GTX. Het innovatieve platform is speciaal ontwikkeld voor elektrische auto’s. De platte accu verwerkten we in de vloer van je auto, waardoor jij binnen extra ruim zit. Dat is ruimte met klasse.

De ID.4 GTX

Extreem sportief

Elektrisch rijden kan ook adembenemend zijn. Dat laat de ID.4 GTX wel zien. Bijvoorbeeld met z’n futuristische 20 inch velgen in het exclusieve GTX-design, stoere zwarte dakdetails en de glanzende zwarte grille. De letters GTX op de zijkant en achterkant van je auto laten de ID.4 er als een echte atleet uitzien. En dat zit allemaal gewoon standaard op je GTX.

ID.4 GTX

Licht is het nieuwe chrome

De nieuwe ID.4 GTX maakt indruk met z’n verlichting. De highlight is zonder twijfel de stijlvolle lichtstrip tussen de IQ.LIGHT LED Matrix koplampen en het Volkswagen-logo. Wanneer je de ID.4 GTX ontgrendelt of zelfs alleen maar in de buurt komt, verwelkomen de LED-koplampen je met een lichtshow. En ja, we hebben ook aan de details gedacht. Zo zijn de deurgrepen verlicht en herkennen achterliggers je aan de 3D LED-verlichting met dynamische richtingaanwijzers. Dat is de definitie van sportiviteit volgens de ID.4 GTX.

ID.4 GTX

Maak indruk met kleur

Met jouw eigen keuzes springt de ID.4 GTX er echt uit. Kies je favoriete kleur voor een indrukwekkend contrast met het zwarte dak. En natuurlijk vind je de kenmerkende GTX-stijl ook terug in het interieur. Met sportieve details, gekleurde stiksels en kleuraccenten op het dashboard en de deuren. Wanneer jij je handen op het stuur met de letters GTX legt, wil je maar één ding: starten

* De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

** Maximale elektrische output 220 kW: deze maximale output kan maximaal 30 seconde gebruikt worden, berekend in overeenstemming met UN GTR.21. Het beschikbare vermogen hangt van verschillende factoren af, zoals de omgevingstemperatuur en laadstatus, temperatuur, conditie en leeftijd van de hoogvoltaccu. De beschikbaarheid van het maximale vermogen vereist dat de temperatuur van de hoogvoltaccu tussen de 23 °C en 50 °C is en de auto een laadniveau van > 88% heeft. Afwijkingen van het hiervoorgenoemde leiden mogelijk tot een vermindering in vermogen of de volledige afwezigheid van het maximale vermogen. De accutemperatuur kan, tot een bepaalde hoogte, beïnvloed worden via de functionaliteiten van de airconditioning. Het gewenste laadniveau van de hoogvoltaccu kan ingesteld worden in de auto. Het beschikbare vermogen wordt op elk moment in het vermogendisplay van de auto getoond. Om de bruikbare capaciteit van de hoogvoltaccu zo effectief mogelijk te gebruiken, wordt een maximaal laadniveau van 80% aanbevolen voor dagelijks gebruik (of 100% voorafgaand aan langere ritten).