Volkswagen Gorinchem

Woont u in Werkendam, Sleeuwijk, Nieuwendijk, Woudrichem of elders in de gemeente Altena? En bent u op zoek naar een goede en ervaren specialist voor Volkswagen Gorinchem? Voor een officiele dealer van Volkswagen Gorinchem hoeft u de brug niet over! In Genderen vindt u namelijk Autobedrijf Thur. Officieel dealer van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Seat en Skoda Service! Wij komen altijd over de brug met goede service, een uniek aanbod occasions en de mooiste nieuwe modellen in onze showroom!

Thur

Volkswagen Gorinchem nodig?

Op zoek naar een Volkswagen Gorinchem? Bent u een enthousiaste Volkswagen rijder en bent u toe aan een nieuwe auto? Dan is Autobedrijf Thur in Genderen de betrouwbare autodealer waar u uw Volkswagen Gorinchem kunt kopen. Wij zijn een familiebedrijf dat in 1930 door Arie Thur sr. is gestart en van vader op zoon is overgegaan. Hoewel de modellen en het aanbod van auto's in de loop van de jaren is veranderd zijn wij dezelfde betrouwbare autodealer gebleven waarbij de klant altijd centraal staat. Wij zijn merkdealer van Volkswagen, SEAT, Skoda en Volkswagen bedrijfswagens. U kunt bij ons terecht voor nieuwe auto's en occasions. Ons aanbod van merken en modellen is heel divers. Neem eens een kijkje op deze website bij de voorraad Volkswagens. Van elk model vindt u een uitgebreide beschrijving. Is er een auto bij die u aanspreekt? Neem dan contact met ons op zodat u deze kunt bekijken en een proefrit kunt maken. Onze service is uitstekend en in onze werkplaats zorgen onze monteurs ervoor dat uw auto als een zonnetje blijft rijden door deze goed te onderhouden. Wij willen onze klanten graag leren kennen en u krijgt bij ons persoonlijke aandacht. Bij Autobedrijf Thur draait het om u! Dat gevoel dragen we ook uit met ons nieuwe logo.

Volkswagen Gorinchem: de Volkswagen dealer uit de gemeente Altena!

Er zijn op dit moment diverse Volkswagen Gorinchem acties bij Thur. Er is een Private Lease actie waarbij u zelf uw droomauto kunt samenstellen voor een scherpe all-in prijs. Daar hoort pechhulp in Europa bij en service plus onderhoud door de Volkswagen dealer. Het lease contract is kosteloos te beëindigen bij werkeloosheid. Speciaal voor de zakelijke rijder heeft Volkwagen de Business- en Business R-uitvoeringen samengesteld. Lease of kopen is met duizenden euro's Business-voordeel heel aantrekkelijk. Tijdelijk krijgt u extra veel inruilvoordeel bovenop de inruilwaarde van uw oude auto en tenslotte is er de DSG-automaat actie. Geselecteerde modellen zijn uitgerust met een extra betaalbare DSG-automaat voor nog meer rijcomfort.

Ervaar alle Volkswagen modellen

U kunt al heel snel rijden in uw nieuwe Volkswagen uit voorraad. Van dit solide merk hebben wij diverse modellen op voorraad zoals de Volkswagen Golf Plus, Volkswagen Arteon, Volkswagen Beetle, Volkswagen Polo etc. Stuk voor stuk prachtige auto's waar u jarenlang met plezier in zult rijden. Klanten zijn tevreden over ons. Wij krijgen goede reviews waar wij blij mee zijn. Neem contact met ons op zodat wij samen met u de Volkswagen vinden die bij u past.