SEAT Giessen

SEAT Giessen nodig? Bent u op zoek naar een SEAT specialist of SEAT dealer in de buurt van Giessen? Kom eens langs in de showroom van Autobedrijf Thur. Autobedrijf Thur vindt u in Genderen en is de officiële SEAT dealer voor de gemeente Altena. Van officieel onderhoud tot een groot aanbod occasions. U vindt het allemaal in onze prachtige showroom in Genderen. Zoekt u naar SEAT Giessen? Dan zoekt u Autobedrijf Thur!

Dé SEAT dealer van Giessen!

Op zoek naar een specialist voor uw SEAT Giessen? Bent u ook zo enthousiast over het merk SEAT? Bent u op zoek naar een betrouwbare autodealer in de buurt van Giessen? Op zoek naar SEAT Giessen? Dan is Autobedrijf Thur uit Genderen de autodealer die u zoekt! Wij zijn sinds 2006 officieel SEAT dealer. Daarnaast zijn wij dealer van Volkswagen, Skoda en Volkswagen bedrijfswagens. Autobedrijf Thur is 90 jaar geleden gestart door Arie Thur. Sindsdien zijn de naam Thur en auto's onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoewel er in die 90 jaar veel veranderd is, is één ding hetzelfde gebleven: wij zijn de betrouwbare autodealer waar de klant altijd centraal staat. Bij ons draait het om u! Dat gevoel hebben wij tot uitdrukking gebracht in ons nieuwe logo waar de 'u' van Thur is omcirkeld. Ons ruime aanbod bestaat zowel uit nieuwe auto's als occasions. Als u een kijkje neemt bij onze voorraad kunt u de diversiteit van modellen zien. Gaat u voor een SEAT Leon, SEAT Ateca, SEAT Ibiza of een ander mooi model? Lees de beschrijving van elke auto en bepaal uw keuze. U kunt contact met ons opnemen voor een proefrit.

Ontdek de SEAT dealer van Altena!

Op dit moment lopen er diverse SEAT Giessen acties. Er is een financieringsactie waarmee u voor een scherp maandelijks bedrag een nieuw SEAT kunt rijden. Ook bestaat de mogelijkheid van Private Lease. Voor een extra laag maandbedrag rijdt u een SEAT inclusief pechhulp onderweg, onderhoud bij uw dealer. Het contract is makkelijk opzegbaar en kosteloos te beëindigen bij zaken als arbeidsongeschiktheid en scheiding. U krijgt geld terug als u minder kilometers rijdt dan waar u voor betaalt. Het tijdelijke extra inruilvoordeel van € 1.000 bovenop de inruilwaarde van uw huidige auto is ook heel aantrekkelijk. Gaat u voor elektrisch? Dan krijgt u € 1.500 korting bij de aankoop van de SEAT Mii electric. Met deze kleine, compleet elektrische auto gaat u comfortabel en milieubewust de weg op.

Van SEAT onderhoud tot een proefrit, ervaar SEAT bij Thur!

Klanten geven ons goede reviews en daar zijn wij blij mee. Wij bouwen graag een band op met onze klanten en sommige families zijn van generatie op generatie klant bij ons. Wij verlenen een zeer goede service en klanten waarderen dat. Daarnaast vindt u bij ons alles voor uw auto, van aankoop tot onderhoud. Deskundige monteurs zorgen ervoor dat u zorgeloos uw kilometers kunt maken. Ook bij onze occasions mag u de kwaliteit van een merkdealer verwachten. Wordt u onze volgende tevreden klant die met plezier rijdt in een SEAT van Autobedrijf Thur?