Lease bij Thur

Lease bij Thur

Bij Autobedrijf Thur kiest u voor een flexibele partner in mobiliteit. Bij ons kunt u terecht voor alle mogelijke financierings- en leasevormen.

Pand Thur

LEASEVORMEN

Bij ons kunt u met onder andere de volgende leasevormen terecht

  • Private lease
  • Operational lease
  • Financial lease
  • Shortlease

PRIVATE LEASE

Het bepalen van je Private Lease maandbedrag

Een private lease constructie maakt het voor de particuliere klant mogelijk om voor een vast maandbedrag zorgeloos een nieuwe auto te rijden. Volkswagen en seat hebben een breed scala aan modellen die allemaal verkrijgbaar zijn in de private lease constructie. Het enige wat u zelf nog hoeft te regelen is de brandstof en de rest regelen wij.

Seat Private Lease

Een Seat leasen als particulier is met Private Lease zo geregeld. Je rijdt voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto, zonder dat je een grote aanbetaling doet. En omdat alle belastingen en verzekeringen ook al zijn inbegrepen, hoef jij alleen maar de brandstof te regelen. Wel zo makkelijk.

OPERATIONAL LEASE

Deze vorm biedt u het meeste gemak en de minste zorgen. Alle zaken met betrekking tot de auto zoals aanschaf, verzekering, onderhoud en reparatie zijn gedekt, tot (als u dat wilt) aan Europese hulpdienst in geval van een calamiteit toe. De uitgelezen mogelijkheid om uw mobiliteitskosten te beheersen.

FINANCIAL LEASE

Bij deze vorm van leasing bent u economisch eigenaar van de auto. Dit heeft voor u als voordeel dat u geen investering hoeft te doen, dat u profiteert van de investeringsaftrek en de fiscale aftrekbaarheid van de betaalde rente en dat uw liquiditeit daarnaast onaangetast blijft.

T-Roc

SHORTLEASE

Direct beschikken over een lease-auto in afwachting van levering van uw bestelde auto of omdat u slechts een paar maanden over een lease-auto wilt beschikken. Shortlease biedt u alle voordelen van leasing tegen geringe meerkosten.