Garage Werkendam

werkplaats thur

Garage Werkendam nodig?

Bent u op zoek naar een garage Werkendam? Bent u op zoek naar een professionele autogarage waar u terecht kunt voor een APK keuring en/of voor een nieuwe auto? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Autobedrijf Thur. Autobedrijf Thur is een echt familiebedrijf dat al sinds 1930 de handen ineen slaat om elke auto als een zonnetje te laten rijden. Daarnaast bent u bij ons van harte welkom als u een nieuwe auto nodig heeft. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten automerken die aansluiten bij uw wensen. Door de jaren heen hebben wij onze diensten steeds verder uitgebreid en u kunt bij ons uw hart ophalen aan diverse merken zoals Volkswagen, Seat en Skoda. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Hier vindt u alle diensten en auto's die wij kunnen leveren. Als u op zoek bent naar een garage Werkendam bent u in Genderen bij Autobedrijf Thur aan het juiste adres.

De garage Werkendam met jarenlange ervaring

Autobedrijf Thur is al sinds 1930 een grote naam in Genderen en ver daarbuiten. In de gemeente Altena weten vele autoliefhebbers ons te vinden en zij maken graag gebruik van onze service en jarenlange ervaring. In 1930 is Arie Thur sr. begonnen met het opstarten van een autogarage. Toendertijd reden er slechts een handje vol auto's in de omgeven, maar vandaag de dag kunt u geen straat meer inkijken zonder dat u auto's ziet rijden. Autobedrijf Thur biedt u vandaag de dag een groot wagenpark aan waar u een ruime keuze heeft uit de automerken Skoda, Volkswagen, SEAT en Volkswagen bedrijfswagens. Wij zijn officieel dealer van de merken die wij verkopen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen adviseren over de aanschaf van een nieuwe auto of occasion. Daarnaast nemen wij graag het onderhoud van uw auto voor onze rekening. U bent bij ons aan het juiste adres voor een APK keuring, een grote- en kleine beurt, het verversen van de olie, het nakijken van uw airco en het verwisselen van uw banden.

Afspraak inplannen bij auto garage Werkendam?

Is uw auto aan een onderhoudsbeurt toe? Dan kunt u direct een afspraak online inplannen. Voor het inplannen van een proefrit raden wij het aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zien uw graag binnenkort in onze showroom in Genderen.