CORONA: WELKE MAATREGELEN NEEMT DE AUTOBEDRIJF THUR

 15-04-2020

  Update COVID-19

‘Corona bestrijden we samen’

 

PLAN VEILIG UW WERKPLAATSAFSPRAAK.

 


MAAK EEN WERKPLAATSAFSPRAAK.
Wij volgen de richtlijnen en adviezen vanuit het RIVM.

Uw auto wordt tijdens een service afspraak onder meer voorzien van een stuur- en pookhoes en stoelhoes. Ook wordt deze voor en na overdracht gedesinfecteerd.

Online afspraak inplannen

Kalender

PLAN VEILIG UW SALES AFSPRAAK.

 

COVID 19 8

 

Showroom toegang
U bent altijd van harte welkom bij ons in de showroom. Door onze strenge hygiëne maatregelen, kan onze dienstverlening onverminderd doorgang vinden.

Al onze kantoren zijn ingericht zodat er automatisch 1.5 meter afstand word gehouden

Plan uw afspraak

 

 

Desinfectie mogelijkheid bij binnenkomst en vertrek in onze Volkswagen Showroom

COVID 19 2

Desinfectie mogelijkheid bij binnenkomst en vertrek in onze Seat Showroom

COVID 19 1

Uw sleutel(s) desinfecteren wij vooraf en zichtbaar achteraf

 

COVID 19 3

Ruim 1.5 meter veiligheids marge tussen u en onze medewerkers

 

COVID 19 4

Wij gebruiken voor u en de gezondheid van onze medewerkers een stoelhoes, stuurhoes, versnellingspook hoes

COVID 19 5

Ruime tussenruimte en diverse wachtplekken waar u ruim 1.5 meter uit elkaar kunt zitten

COVID 19 6

Al onze kantoren zijn ingericht zodat er Al onze kantoren zijn ingericht zodat er automatisch 1.5 meter afstand word gehouden

COVID 19 7

Op dit moment is het niet toegestaan om de werkplaats te betreden.

 

COVID 19 9

16-03-2020

Ook Autobedrijf Thur volgt uiteraard de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Voor ons geldt vooral: geen paniek wel maatregelen. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de brancheorganisatie en blijven gewoon open. Om verspreiding van het virus tegen te gaan hebben we hygiëne- en andere voorzorgsmaatregelen genomen. We verzoeken u om bij twijfel over uw eigen gezondheid uw bezoek aan onze vestigingen uit te stellen. Informatie over onze maatregelen leest u hieronder:

Haal en breng service
Persoonlijk contact binnen een afstand van 1.5 meter is onverstandig. Daarom is het tijdelijk niet mogelijk thuisgebracht of opgehaald te worden. Wel bieden wij u haal en brengservice aan. Een van onze medewerkers haalt uw auto en brengt deze weer terug. Dit geldt ook voor het proefrijden met een monteur. Daarnaast kunt u uiteraard gebruik maken van vervangend vervoer tegen een speciaal tarief. Bij het maken van de afspraak kunt u aangeven hiervan gebruik te willen maken en  informeren naar de kosten.

Showroom
Onze showroom zijn volgens normale openingstijden geopend. Onze verkoopmedewerkers zullen u hartelijk welkom heten, maar zullen daarbij geen hand schudden. Bij het uitleggen van de auto, zal onze collega niet bij u in de auto komen zitten, maar buiten de auto blijven staan. Proefritten zijn zeker mogelijk, onze collega zal echter niet met u meerijden.

Werkplaats, magazijn & schade
Ook onze receptie, werkplaats en ons magazijn blijven geopend. U kunt, zoals u gewend bent, uw autosleutel aan de balie afgeven voor onderhoud, reparatie of schadeherstel. Onze collega’s zullen een gepaste afstand bewaren om eventuele risico’s te vermijden. Tijdens het werken aan uw auto gebruiken wij altijd beschermende middelen, handschoenen en stoelhoezen.

Vragen?
Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 0416 35 11 56 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hartelijk dank voor uw begrip en graag tot ziens.

Met vriendelijke groeten,
Autobedrijf Thur
Directie en medewerkers