Autogarage Werkendam

Thur

Autogarage Werkendam nodig?

Bent u woonachtig in de gemeente Altena en bent u op zoek naar een autogarage Werkendam? Bent u op zoek naar een autogarage Werkendam waar u terecht kunt voor het onderhoud van uw auto? Dan hoeft u niet ver te zoeken. Wij heten u van harte welkom bij Autobedrijf Thur. Autobedrijf Thur is gevestigd in Genderen en is gemakkelijk te bereiken vanuit Werkendam. Door de jaren heen hebben wij onze diensten steeds verder uit kunnen breiden zodat u vandaag de dag ook van harte welkom bent om uw auto door ons te laten onderhouden. Daarnaast bieden wij u een ruim aanbod aan van verschillende merken occasions en nieuwe auto's die u kunt bezichtigen in onze ruim opgezette showroom. Bent u benieuwd naar de diensten die wij aanbieden en de prachtige auto's die rijklaar staan? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een proefrit in. 

De autogarage Werkendam waar de klant nog echt centraal staat

Autobedrijf Thur is een familiebedrijf dat zich al generaties lang inzet voor het onderhoud van occasions. In de beginjaren onderhielden wij een handje vol auto's uit de buurt, maar tegenwoordig weten vele autoliefhebbers uit de gemeente Altena ons te vinden. Autobedrijf Thur beschikt over een eigen werkplaats waar wij het onderhoud van uw auto uitvoeren. U kunt bij ons terecht voor een APK keuring, een grote- en/of kleine beurt, het verversen van olie, het verwisselen van uw banden en het bijvullen van airco vloeistof. Naast ons aanbod voor het onderhoud van uw auto bent u bij ons ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuwe auto. Wij zijn officieel dealer van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Seat en van het automerk Skoda. Wij zijn een betrouwbare autodealer waar u niet alleen terecht kunt voor een nieuwe auto ,maar waar u ook uw auto kunt laten onderhouden. 

Afspraak inplannen bij autogarage Werkendam?

Bent u benieuwd naar onze nieuwe auto's of wilt u een onderhoudsbeurt inplannen? U kunt direct contact met ons opnemen voor het inplannen van een proefrit. Voor het inplannen van een onderhoudsbeurt kunt u online uw gewenste werkplaatsafspraak maken. Door onze jarenlange ervaring met het aanbieden van verschillende auto's weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen adviseren over de aanschaf van een nieuwe auto of occasion. Wij bieden u alles aan voor uw auto, van de aankoop tot aan het onderhoud.