Autogarage Veen

Thur

Autogarage Veen nodig?

Bent u op zoek naar een autogarage Veen? Woont u in de gemeente Altena en bent u op zoek naar een Volkswagen dealer in de buurt en bent u daarom op zoek naar een autogarage Veen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Autobedrijf Thur in Genderen. Door de jaren heen hebben vele auto eigenaren ons weten te vinden en zij maken graag gebruik van onze diensten. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij het onderhoud van uw auto in eigen beheer houden. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit garanderen die wij u beloven. Hoort u een raar geluid of merkt u dat uw auto niet meer naar behoren functioneert? U kunt direct een afspraak bij ons inplannen. Wij doen er alles aan om uw auto weer als een zonnetje te laten lopen zodat u er weer veilige kilometers mee kunt rijden. Als u op zoek bent naar een autogarage Veen bent u bij Autobedrijf Thur in Genderen aan het juiste adres. 

De autogarage Veen waar de klant nog echt centraal staat!

De oorsprong van autobedrijf Thur ligt in het Brabantse Genderen in de gemeente Altena. Arie Thur sr. begon hier in 1930 zijn garagebedrijf en verleende service aan de slechts 12 auto’s die er toen in Genderen rondreden. Tegenwoordig rijden er heel wat meer auto's in het dorp en vele hiervan zijn in onderhoud bij Autobedrijf Thur. De passie voor auto's is na al die jaren nog steeds groot in ons autobedrijf. Onze medewerkers steken graag de handen uit de mouwen en zij zetten hun jarenlange ervaring graag in voor u. Vandaag de dag bieden wij u niet alleen de mogelijkheid aan om uw auto door ons te laten onderhouden maar u vindt bij ons ook een ruim aanbod van nieuwe auto's en occasions. Wij zijn officieel dealer van het merk Skoda, Seat en Volkswagen. Ook als u een ander merk auto rijdt kunt u uw auto bij ons brengen voor onderhoud. U kunt bij ons terecht voor een APK keuring, een grote- en of kleine beurt, het verversen van olie, het verwisselen van de banden en voor het bijvullen van airco vloeistof. 

Afspraak maken bij autogarage Veen?

Heeft u uw oog laten vallen op een prachtige auto in onze autogarage Veen? U kunt direct telefonisch een proefrit inplannen. Daarnaast kunt u online uw onderhoudsbeurt inplannen op de dag en tijd dat het u schikt. Wij zien uw aanvraag voor een proefrit en/of een onderhoudsbeurt graag tegemoet.