Autogarage Gorinchem nodig?

Thur

Autogarage Gorinchem nodig?

Bent u op zoek naar een autogarage Gorinchem? Bent u op zoek naar een autogarage waar u terecht kunt voor het onderhoud van uw auto én waar u ook een nieuwe auto kunt vinden? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Autobedrijf Thur. Autobedrijf Thur is gevestigd in het Brabantse dorp Genderen en is gemakkelijk te bereiken voor klanten uit Gorinchem. Wij zijn merkdealer van Volkswagen, SEAT, Skoda en Volkswagen bedrijfswagens. U kunt bij ons terecht voor nieuwe auto's en occasions. Ons aanbod van merken en modellen is heel divers. Neem eens een kijkje op deze website of kom langs in onze ruim opgezette showroom in Genderen. Wij beschikken over een eigen werkplaats zodat wij u auto in eigen beheer kunnen onderzoeken en repareren. Wij zien uw aanvraag voor het inplannen van een proefrit of voor het onderhoud van uw auto bij autogarage Gorinchem graag tegemoet. 

De autogarage Gorinchem waar de klant nog centraal staat

Autobedrijf Thur is een echt familiebedrijf dat al jaren van vader op zoon overgaat. De oorsprong van autobedrijf Thur ligt in het Brabantse Genderen in het Land van Heusden en Altena. Arie Thur sr. begon hier in 1930 zijn garagebedrijf en verleende service aan de 12 auto’s die in Genderen rondreden. Vandaag de dag weten vele auto eigenaren uit de gemeente Altena en ver daar buiten ons te vinden. Door de jaren heen is ons aanbod steeds verder uit gegroeid en tegenwoordig bieden wij ook diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor een APK keuring, een grote- en of kleine beurt, het verversen van olie of voor het bijvullen van airco vloeistof. Wij zijn een veelzijdige autogarage die graag de handen ineen slaat om uw wensen te vervullen. Voor een nieuwe auto bent u bij ons ook aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring met het aanbieden van verschillende merken auto's weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen adviseren. 

Onderhoudsbeurt inplannen bij autogarage Gorinchem?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij hebben als autogarage Gorinchem? Op deze website vindt u een overzicht van al onze aangeboden diensten. Vertoont u auto kuren of is het tijd voor een onderhoudsbeurt? U kunt direct online een afspraak inplannen. Wij zijn de betrouwbare autodealer waar u naar op zoek om uw auto te laten onderhouden, maar ook als u op zoek bent naar een nieuwe auto. Wij beschikken over jarenlange ervaring en gaan graag voor u aan de slag.