Autobedrijf Wijk en Aalburg

Pand Thur

Autobedrijf Wijk en Aalburg nodig?

Bent u op zoek naar een autobedrijf Wijk en Aalburg? Bent u op zoek naar een professionele autogarage waar u terecht kunt voor zowel het onderhoud van uw auto als voor een nieuwe occasion? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij autobedrijf Thur in Genderen. Voor een autobedrijf Wijk en Aalburg hoeft u niet ver te zoeken. Om de hoek van uw woonplaats vindt u onze ruim opgezette showroom waar u uw hart kunt ophalen aan de mooiste occasions en nieuwste auto's. Wij zijn als autobedrijf Wijk en Aalburg een betrouwbare autodealer als u op zoek bent naar een nieuwe auto, maar ook voor het onderhoud van uw auto kunt u bij ons terecht. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Hier vindt u een overzicht van onze aangeboden auto's en ook kunt u direct een onderhoudsbeurt inplannen.

Een greep uit ons aanbod!

werkplaats thur

Hét autobedrijf in Wijk en Aalburg waar u al 90 jaar centraal staat!

Autobedrijf Thur beschikt over een eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij het onderhoud van uw auto voor onze rekening kunnen nemen en kunnen wij de kwaliteit waarborgen die wij beloven. U kunt bij ons terecht voor een APK keuring, een grote- en of kleine beurt, het verversen van olie of het bijvullen van airco vloeistof. Rijdt uw auto niet meer als een zonnetje of maakt uw auto een raar geluid? U kunt direct een onderhoudsbeurt bij ons inplannen. Onze specialisten nemen graag de tijd om uw auto te onderzoeken en het probleem te achterhalen. Voor een onderhoudsbeurt kunt u online uw gewenste werkplaatsafspraak en tijd inplannen. Indien nodig kunt u een vervangende auto bij ons lenen.  Autobedrijf Thur is een echt familiebedrijf dat al sinds 1930 graag de handen ineen slaat om verschillende occasions te onderhouden. Wij zijn een officiële Volkswagen dealer maar onderhouden en repareren ook andere automerken. 

Zoek uw nieuwe auto in onze voorraad

Maak een werkplaats afspraak bij hét autobedrijf Wijk en Aalburg!

Heeft u uw oog laten vallen op een prachtige nieuwe occasion of bent u helemaal enthousiast over een prachtige nieuwe Volkswagen auto bij autobedrijf Wijk en Aalburg? U kunt telefonisch contact met ons opnemen voor het inplannen van een proefrit. Wij zijn officieel dealer van het merk Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Seat en van het automerk Skoda. Autobedrijf Thur is een echt familiebedrijf dat al jarenlang van generatie op generatie overgaat. Door de jaren heen zijn wij dezelfde betrouwbare autodealer gebleven waarbij de klant altijd centraal staat.