Autobedrijf Veen

Thur

Autobedrijf Veen nodig?

Op zoek naar een autobedrijf Veen? Bent u woonachtig in de omgeving van de gemeente Altena en bent u op zoek naar een autobedrijf Veen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Autobedrijf Thur in Genderen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van Volkswagen, Seat, Skoda en VW bedrijfswagens bent u bij ons aan het juiste adres voor een nieuwe auto, voor het inplannen van een APK keuring of voor een Volkswagen occasioncheck. Autobedrijf Thur heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd en vele autoliefhebbers weten ons tegenwoordig te vinden. Wij zijn de betrouwbare autodealer waar u naar op zoek bent voor het onderhoud van uw huidige auto én voor de aanschaf van een nieuwe occasion. Op deze website vindt u een ruim overzicht van ons aanbod nieuwe auto's en occasions. Bent u benieuwd naar onze diensten of wilt u meer weten over een onderhoudsbeurt? Wij raden u aan om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord. 

Een greep uit ons aanbod!

werkplaats thur

Hét autobedrijf in Veen waar u al 90 jaar centraal staat!

Op zoek naar een betrouwbaar en degelijk autobedrijf Veen? Wilt u een nieuwe auto kopen bij een autobedrijf Veen of zoekt u een betrouwbaar adres voor auto onderhoud? Kom dan eens langs bij Autobedrijf Thur in Genderen. Autobedrijf Thur is een echt familiebedrijf dat al sinds 1930 een begrip is in Genderen en ver daarbuiten. Vanaf 1974 is Thur een officiële Volkswagen dealer en kunt u bij ons terecht voor een mooie Volkswagen. In de loop van de jaren is er veel veranderd maar de persoonlijke aandacht voor onze klanten is blijven bestaan. Ons team doet er alles aan om het beste te bieden aan al onze klanten. Naast ons aanbod van het merk Volkswagen kunt u bij ons ook terecht voor andere occasions. Daarnaast bent u van harte welkom in onze werkplaats voor het onderhoud van uw auto. Is het weer tijd voor een APK keuring? Een grote-, of kleine beurt, het verversen van de olie of het bijvullen van de ruitenvloeistof? U kunt via deze website gemakkelijk een afspraak inplannen. In onze showroom kunt u uw hart ophalen aan onze prachtige nieuwe auto's, maar ook onze occasions zijn de moeite waard. Wij bieden verschillende occasions aan van diverse merken. Autobedrijf Thur heeft alles voor uw auto, van de aankoop tot aan het onderhoud. Wij staan bekend om onze zeer goede service en persoonlijke aandacht.

Zoek uw nieuwe auto!

Maak een werkplaats afspraak bij hét autobedrijf Veen!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Autobedrijf Thur aanbiedt? Bent u op zoek naar een nieuwe auto of wilt u een onderhoudsbeurt inplannen? U kunt online een afspraak maken of telefonisch contact met ons opnemen.