Autobedrijf Veen

Thur

Autobedrijf Veen nodig?

Bent u woonachtig in de gemeente Altena en bent u op zoek naar een autobedrijf Veen? Dan hoeft u niet ver te zoeken. Wij heten u van harte welkom bij Autobedrijf Thur. Autobedrijf Thur is gevestigd in Genderen en is gemakkelijk te bereiken vanuit het dorp Veen. Door de jaren heen hebben wij onze diensten steeds verder uit kunnen breiden en tegenwoordig kunt u niet alleen bij ons terecht voor een nieuwe auto of occasion, maar wij beschikken namelijk ook over een eigen werkplaats zodat wij ook het onderhoud van uw auto voor onze rekening kunnen nemen. U kunt bij ons terecht voor een APK keuring, een grote- en of kleine beurt, het verversen van olie of het bijvullen van airco vloeistof. Wij zijn een betrouwbare autodealer waar u naar op zoek bent als u een nieuwe auto nodig heeft of uw auto deskundig wilt laten onderhouden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website of kom vrijblijvend langs bij autobedrijf Veen in Genderen. 

Een greep uit ons aanbod!

werkplaats thur

Hét autobedrijf in Veen waar u al 90 jaar centraal staat!

Autobedrijf Thur is een echt familiebedrijf dat al sinds 1930 graag de handen ineen slaat om auto's te onderhouden. Toendertijd onderhielden wij een handje vol auto's uit de buurt, vandaag de dag weten alle autoliefhebbers uit de gemeente Altena ons te vinden. Wij zijn een echte Volkswagen dealer waar u uw hart kunt ophalen aan de nieuwste modellen. Door onze jarenlange ervaring met het aanbieden van verschillende auto's weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen adviseren over de aanschaf van een nieuwe auto of occasion. Wij zijn officieel dealer van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Seat en van Skoda. Autobedrijf Thur is een echt familiebedrijf dat al jarenlang van generatie op generatie wordt doorgegeven.  Door de jaren heen zijn wij dezelfde betrouwbare autodealer gebleven waarbij de klant altijd centraal staat. Wij bieden u alles aan voor uw auto, van de aankoop tot aan het onderhoud. 

Zoek uw nieuwe auto!

Maak een werkplaats afspraak bij hét autobedrijf Veen!

Bent u benieuwd naar onze nieuwe auto's of wilt u een onderhoudsbeurt bij ons inplannen? U kunt direct contact met ons opnemen. Voor het inplannen van een onderhoudsbeurt kunt u online uw gewenste werkplaatsafspraak inplannen. Voor het bekijken van een auto kunt u ons telefonisch bereiken. Wij bieden u een zeer goede service en u krijgt van ons persoonlijke aandacht.