Autobedrijf Sleeuwijk

Homepage Thur

Autobedrijf Sleeuwijk nodig?

Bent u op zoek naar een autobedrijf Sleeuwijk? Bent u op zoek naar een nieuwe auto of occasion voor een eerlijke prijs? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Autobedrijf Thur in Genderen. Autobedrijf Thur is een echt familiebedrijf dat al sinds 1930 graag voor iedereen klaar staat. Indertijd reden er maar weinig auto's rond in Genderen en omstreken maar er is veel veranderd sinds die tijd. Autobedrijf Thur biedt graag zijn diensten op het gebied van auto onderhoud en heeft een ruim aanbod nieuwe auto's en occasions. Wij zijn gevestigd in de gemeente Altena en zijn als autobedrijf Sleeuwijk goed te bereiken voor alle inwoners van Altena. Bent u benieuwd naar ons aanbod van diensten of bent u op zoek naar een nieuwe occasion? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Hier vindt u een overzicht van onze aangeboden auto's en diensten. Voor een autobedrijf Sleeuwijk bent u bij Autobedrijf Thur aan het juiste adres.

Een greep uit ons huidige aanbod

Thur binnen

Autobedrijf Sleeuwijk waar u al 90 jaar centraal staat!

Autobedrijf Thur is een echt familiebedrijf dat al jaren van vader op zoon wordt overgedragen. In 1930 is Arie Thur sr. begonnen met een kleinschalige autogarage waar hij een paar lokale auto's in onderhoud had. Tegenwoordig onderhouden wij vele auto's uit de gemeente Altena waaronder ook vele auto eigenaren uit Sleeuwijk. De passie voor auto's is in de familie gebleven en vandaag de dag kunt u bij ons terecht voor nieuwe auto's en occasions en voor het onderhoud dat wij uitvoeren in onze professionele werkplaats. U kunt bij ons terecht voor een APK keuring, een grote- en of kleine beurt, het verversen van olie of het bijvullen van airco vloeistof. Wij zijn een officiële Volkswagen dealer waar u ook terecht kunt voor het onderhoud van uw auto. Autobedrijf Thur beschikt over een eigen werkplaats waardoor wij het onderhoud van uw auto in eigen beheer kunnen uitvoeren. Wij zijn officieel dealer van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Seat en bieden u een Skoda Service aan. 

Zoek uw nieuwe auto in onze voorraad

Maak een werkplaats afspraak bij hét autobedrijf Sleeuwijk!

Bent u benieuwd naar het ruime aanbod auto's en occasions bij autobedrijf Sleeuwijk? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het laten onderhouden van uw auto? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast kunt u ons te allen tijde telefonisch bereiken voor het inplannen van een proefrit. Wij bieden u alles aan voor uw auto, van de aankoop tot aan het onderhoud.