Autobedrijf Raamsdonksveer

Thur

Autobedrijf Raamsdonksveer nodig?

Bent u op zoek naar een autobedrijf Raamsdonksveer? Bent u op zoek naar een nieuwe occasion of is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Zoekt u dan niet verder. Voor een ervaren autobedrijf Raamsdonksveer bent u bij Autobedrijf Thur aan het juiste adres. Autobedrijf Thur is gevestigd in de gemeente Altena, in Genderen. Autobedrijf Thur is een echt familiebedrijf dat al jarenlang van generatie op generatie overgaat. In 1930 is Arie Thur sr. begonnen met een kleinschalige autogarage waar hij een paar lokale auto's in onderhoud had. Vandaag de dag onderhouden wij vele auto's uit de gemeente Altena en weten ook vele auto eigenaren uit Raamsdonksveer ons te vinden. Autobedrijf Thur is een officiële Volkswagen dealer waar u ook terecht kunt voor het laten onderhouden van uw auto. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod auto's en occasions? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het onderhouden van uw auto? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast kunt u ons te allen tijde telefonisch bereiken. 

Een greep uit ons aanbod!

Homepage Thur

Hét autobedrijf in regio Raamsdonksveer waar u al 90 jaar centraal staat!

Autobedrijf Thur is een echt familiebedrijf dat al jaren op vader op zoon wordt overgedragen. Arie Thur sr. is in 1930 begonnen met het onderhouden van de lokale auto's. De passie voor de autobranche is in de familie gebleven en vandaag de dag kunt u bij ons terecht voor nieuwe auto's, occasions en voor een professionele werkplaats. Wij zijn officieel dealer van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Seat en bieden u een Skoda Service aan. Wij bieden u alles aan voor uw auto, van de aankoop tot aan het onderhoud van uw geliefde bolide. Ook voor het onderhoud van uw auto plannen wij graag een afspraak in. U kunt bij ons terecht voor een APK keuring, een grote- en of kleine beurt, het verversen van olie of het bijvullen van airco vloeistof. Autobedrijf Thur beschikt over een eigen werkplaats waardoor wij het onderhoud van uw auto in eigen beheer kunnen uitvoeren.

Zoek uw nieuwe auto!

Maak een werkplaats afspraak bij hét autobedrijf Veen!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Voor een nieuwe auto of voor het onderhoud van uw auto bent u bij ons in goede handen. Kom langs in onze showroom en laat u verrassen door ons aanbod. Op onze gebruiksvriendelijke website kunt u gemakkelijk en snel een werkplaatsafspraak inplannen. Door de jaren heen zijn wij dezelfde betrouwbare autodealer gebleven waarbij de klant altijd centraal staat.