Autobedrijf Nieuwendijk

Pand Thur

Autobedrijf Nieuwendijk nodig?

Bent u op zoek naar een autobedrijf Nieuwendijk? Bent u op zoek naar een autobedrijf Nieuwendijk waar u voor de aankoop van een nieuwe auto terecht kunt? Zoekt u dan niet verder! Wij heten u van harte welkom bij Autobedrijf Thur. Autobedrijf Thur is gevestigd in Genderen en is gemakkelijk te bereiken vanuit Nieuwendijk. Wij zijn dé autodealer van de gemeente Altena waar u terecht kunt voor zowel het onderhoud van uw auto als voor een nieuwe occasion. Autobedrijf Thur is officieel dealer van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Seat en wij bieden u een Skoda Service aan. Heeft u kuren met uw auto of is het tijd voor een onderhoudsbeurt of keuring? U kunt direct contact opnemen met ons autobedrijf Nieuwendijk. Wij zien uw aanvraag voor het inplannen van een onderhoudsbeurt of voor het inplannen van een proefrit graag tegemoet. 

Autobedrijf Nieuwendijk voor het onderhouden van uw auto

Bij Autobedrijf Thur kunt u terecht als u op zoek bent naar nieuwe auto's en occasions. Van iedere auto is de historie bekend en onze medewerkers kunnen u er meer over vertellen. Ons aanbod van merken en modellen is heel divers en van elk model vindt u een uitgebreide beschrijving. Door onze jarenlange ervaring met het aanbieden van verschillende auto's en occasions weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen adviseren over de aanschaf van een nieuwe auto. Autobedrijf Nieuwendijk is merkdealer van Volkswagen, SEAT, Skoda en Volkswagen bedrijfswagens waardoor wij u een breed aanbod aan kunnen bieden. Hoewel de modellen en het aanbod van auto's in de loop van de jaren is veranderd zijn wij dezelfde betrouwbare autodealer gebleven waarbij de klant altijd centraal staat. Autobedrijf Thur is een echt familiebedrijf dat al jarenlang van generatie op generatie overgaat.

Autobedrijf Nieuwendijk: Thur is dé automotive specialist in Altena!

In 1930 is Arie Thur sr. begonnen met een kleinschalige autogarage waar slechts een paar lokale auto's in onderhoud waren. Vandaag de dag weten vele autoliefhebbers in de gemeente Altena ons te vinden en wij doen er alles aan om uw auto weer als een zonnetje te laten rijden. Autobedrijf Thur is een betrouwbare autodealer die u alles aan kan bieden voor uw auto, van de aankoop tot aan het onderhoud.  Op deze website kunt u gemakkelijk en snel een werkplaatsafspraak inplannen. Klanten zijn tevreden over ons. Wij krijgen goede reviews waar wij blij mee zijn. Neem contact met ons op zodat wij samen met u de auto vinden die perfect bij u past.