Autobedrijf Eethen

Thur

Autobedrijf Eethen nodig?

Op zoek naar een autobedrijf Eethen? Bent u op zoek naar een nieuwe occasion? Bent u op zoek naar een nieuwe auto of heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Zoekt u dan niet verder. Als u op zoek bent naar een autobedrijf Eethen, is het goed om eens langs te komen in Genderen. Een dorp verderop vindt u namelijk Autobedrijf Thur waar u terecht kunt voor een nieuwe auto of voor het onderhoud van uw auto of de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Al jarenlang weten klanten uit de wijde omtrek ons te vinden. Bent u woonachtig in de gemeente Altena en bent u op zoek naar een betrouwbare dealer? Wij heten u van harte welkom bij Autobedrijf Thur in Genderen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons ruime aanbod van verschillende occasions en nieuwe auto's. Heeft u uw oog laten vallen op een prachtige auto van Autobedrijf Thur? U kunt uiteraard een proefrit bij ons aanvragen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Een greep uit ons aanbod!

werkplaats thur

Hét autobedrijf in Eethen waar u al 90 jaar centraal staat!

Op zoek naar een autobedrijf Eethen? Naast het dorpje Eethen ligt Genderen, in Genderen vindt u Autobedrijf Thur. Autobedrijf Thur is een echt familiebedrijf en een goed alternatief in uw zoektocht naar een autobedrijf Eethen. In 1930 begon Arie Thur sr. in Genderen zijn garagebedrijf en verleende service aan de 12 auto’s die toen in Genderen rondreden. In de loop van de jaren heeft Arie Thur sr. verschillende soorten auto's in onderhoud gehad en jaren later werd hij dealer van verschillende automerken bij. In 1974 kwam Volkswagen in beeld en sinds die tijd zijn de Volkswagen auto's niet meer weg te denken bij het autobedrijf. Familiebedrijf Thur wordt tegenwoordig gerund door kleinzoon Arie Thur en tegenwoordig weten vele Volkswagen liefhebbers ons te vinden. Wij onderhouden niet alleen het merk Volkswagen, maar ook Skoda, Seat en VW bedrijfswagens zijn bij ons van harte welkom. Autobedrijf Thur is officieel dealer van Skoda, Seat, Volkswagen en de Volkswagen bedrijfswagen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor uw wensen kunnen betekenen. Voor het onderhoud van uw auto bent u bij Autobedrijf Thur aan het juiste adres. Wij zijn de betrouwbare autodealer waar u naar op zoek bent. Van nieuwe auto’s tot occasions: bij ons vindt u het allemaal. Wij bieden u een ruim aanbod aan van diverse merken. 

Zoek uw nieuwe auto in onze voorraad

Maak een werkplaats afspraak bij hét autobedrijf Eethen!

Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Bent u op zoek naar een nieuwe auto of wilt u graag een onderhoudsbeurt inplannen? Bij Autobedrijf Thur bent u in goede handen. Wij werken met een groot team van experts die graag de handen uit de mouwen steken. U vindt bij ons alles voor uw auto; van aankoop tot het onderhoud.