Verkoopprijs

Alle prijzen op deze website, in radioreclames, tv-reclames, advertenties of andere communicatieuittingen van Volkswagen, Seat, Audi, Skoda zijn verkoopprijzen inclusief btw, bpm, rijklaarkosten en leges.

Rijklaarmaakkosten

Deze rijklaarmaakkosten bestaan o.a. uit:

  • Transport en logistieke handling
  • Nulbeurt
  • In- en uitwendig reinigen en poetsen
  • Twee lifehammers
  • Twee kentekenplaten

Recyclingsbijdrage

Vanaf 1 januari 1995 moet op grond van de Wet milieubeheer, voor elke nieuwe auto een recyclingbijdrage van € 45,00 inclusief btw voor auto’s met een verbrandingsmotor en € 225,00 inclusief btw voor (plug-in) hybride- en elektrische voertuigen worden afgedragen. De recyclingbijdrage komt ten gunste van Auto Recycling Nederland B.V., een initiatief van de autobranche (RAI, BOVAG, STIBA, FOCWA schadeherstel). Auto Recycling Nederland B.V. heeft ten doel om auto’s aan het einde van de levensduur in te zamelen en op milieuvriendelijke wijze te demonteren voor hergebruik van het materiaal.

Legeskosten

  • Legeskosten aanvraag kenteken. Deze kosten bedragen € 39,00. Hieronder valt het aanvragen van het kentekenbewijs, de tenaamstelling en het overschrijvingsbewijs van een nieuwe auto.
  • Legeskosten tenaamstelling kenteken. Deze kosten bedragen € 6,06.

Legeskosten worden door de overheid vastgesteld. Over leges wordt geen btw berekend.

Disclaimer

Hoewel de informatie op deze website of andere communicatie-uitingen permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website of andere communicatie-uitingen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Datum laatste update op deze pagina: 30-01-2017