Thur zakelijk

Bij Autobedrijf Thur kiest u voor een flexibele partner in mobiliteit. Bij ons kunt u terecht voor alle mogelijke financierings- en leasevormen.

Leasevormen

Bij ons kunt u met onder andere de volgende leasevormen terecht

Private lease

Een private lease constructie maakt het voor de particuliere klant mogelijk om voor een vast maandbedrag zorgeloos een nieuwe auto te rijden. Volkswagen en seat hebben een breed scala aan modellen die allemaal verkrijgbaar zijn in de private lease constructie. Het enige wat u zelf nog hoeft te regelen is de brandstof en de rest regelen wij.

Meer over private lease

Operational lease

Deze vorm biedt u het meeste gemak en de minste zorgen. Alle zaken met betrekking tot de auto zoals aanschaf, verzekering, onderhoud en reparatie zijn gedekt, tot (als u dat wilt) aan Europese hulpdienst in geval van een calamiteit toe. De uitgelezen mogelijkheid om uw mobiliteitskosten te beheersen.

financial lease

Bij deze vorm van leasing bent u economisch eigenaar van de auto. Dit heeft voor u als voordeel dat u geen investering hoeft te doen, dat u profiteert van de investeringsaftrek en de fiscale aftrekbaarheid van de betaalde rente en dat uw liquiditeit daarnaast onaangetast blijft.

Shortlease

Direct beschikken over een lease-auto in afwachting van levering van uw bestelde auto of omdat u slechts een paar maanden over een lease-auto wilt beschikken. Shortlease biedt u alle voordelen van leasing tegen geringe meerkosten.

volkswagen logo grill