Bedrijfswagens Nooddienst & pechhulp

Acuut probleem

Wat is er aan de hand? Een probleem met de bedrijfswagen wil je uiteraard zo snel mogelijk verholpen hebben. Zo denkt de Volkswagen er ook over. Pech onderweg of je sleutel kwijt? Met de hulp van Volkswagen Bedrijfswagens ben je weer snel op weg. Lees meer over onze service bij acute problemen. 

Pechhulp

Pech onderweg?

Bij pech bel je het gratis nummer 088 - 033 0109. Het maakt niet of je op je eigen oprit staat, ergens wil wegrijden na een klus of in Europa bent gestrand. Tip: sla het nummer op in je telefoon, dan ben je altijd zeker van hulpverlening door de dichtstbijzijnde Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Of een andere professionele hulpverlener in de buurt. 

 

Pechhulp

Autosleutel kwijt?

Binnen 48 uur een nieuw exemplaar. In binnen- en buitenland. Wanneer je jouw autosleutels bent kwijtgeraakt, neem je contact op met je Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Zorg ervoor dat je de sleutelcode bij de hand hebt en stuur een kopie van je legitimatiebewijs en kentekenbewijs op. Binnen 48 uur ontvang je de nieuwe autosleutels.

 

Pechhulp

Aanrijding of ongeval?

Breng jezelf en eventuele andere betrokkenen zo snel mogelijk in veiligheid. Indien nodig bel direct de hulpdiensten. Zorg dat de voertuigen veilig staan en gebruik een gevarendriehoek en alarmknipperlichten om ander verkeer te waarschuwen. Blijf in de buurt en verlaat de plaats van het ongeval niet zonder jouw gegevens uit te wisselen. Maak foto’s om bewijsmateriaal te verzamelen.

Klein probleem of mankement?

Pechhulp

Ga voor Express Service. Zonder afspraak. Klaar terwijl je wacht.

Jouw Volkswagen bedrijfswagen is altijd in bedrijf. En dat moet ook, want mobiliteit is belangrijk voor jouw onderneming. Toch kan jouw auto onverwacht een klein mankement krijgen. Gelukkig helpt jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer je snel weer op weg met Express Service. Zonder afspraak.

Speciaal voor kleine reparaties.
Een kapot achterlicht, een lekke uitlaat, een beschadigde ruit of een dashboardlampje dat oplicht: op ieder moment kun je daarvoor zonder afspraak terecht bij jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Reparaties die maximaal 1 uur duren voeren we direct voor je uit. Zo kun je snel weer op weg om joúw klanten te helpen.

Pechhulp

Doorrijden of de dealer bellen?

Volkswagen Bedrijfswagens beschikt over een handige Service app die je vertelt wat je kunt doen bij een storing. Brandt er bijvoorbeeld een waarschuwingslampje? Met de app weet je meteen wat wijsheid is: doorrijden of de dealer bellen. Ook kun je er direct het schadeformulier invullen of een werkplaatsafspraak inplannen.