Nieuwe polo

Polo

Private lease p.m. vanaf
€369,-

Zoveel meer

Wie zegt dat een compacte auto niet groots kan zijn? Ontdek de nieuwe Polo: innovatiever, digitaler en veiliger dan ooit. Met standaard handige features als LED-verlichting, Digital Cockpit en digitaal radiosysteem. De nieuwe Polo is zoveel meer.
Wil je als eerste weten wanneer je de nieuwe Polo kan bestellen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwe Polo(

Uniek uiterlijk, typisch Polo

Met z’n compacte formaat en opvallende accenten straalt de Polo overal waar hij rijdt. De meest opvallende feature? Dat is de voorkant, met de optionele LED-lichtstrip die de Matrix LED-koplampen verbindt. En kijk je wat dichterbij, dan zie je ook stijlvolle chromen details en de mistverlichting. Wat is jouw favoriete detail?

De nieuwe Polo

Standaard alles wat je wil

De nieuwe Polo heeft een hoop features die gewoon standaard op je auto zitten. Zoals de Digital Cockpit, airconditioning en het radiosysteem met DAB+. Afhankelijk van de uitvoering die je kiest, krijg je natuurlijk nog veel meer dan dat. Zoals interieurverlichting of een panoramadak. Zo laat je niet alleen het zonlicht binnen, maar heb je ook een prachtig zicht als je omhoog kijkt - nou ja, je medepassagiers dan.

Nieuwe Polo

Laat je versteld staan

Schijn feller dan de rest, met de innovatieve IQ.LIGHT LED Matrix koplampverlichting op je Polo. De technologie zorgt er niet alleen voor dat je extra goed zichtbaar bent, maar ook dat je grootlicht automatisch uitgaat wanneer er tegenliggers aankomen. Ook de achterkant van je Polo staat in de schijnwerpers. Daar vind je namelijk de optionele LED-achterlichten met geanimeerde remlichten en geïntegreerde dynamische knipperlichten. Met een vloeiende beweging ziet iedereen waar jij naartoe gaat.

Nieuwe Polo

Op de hoogte in een oogopslag

Achter het stuur van de nieuwe Polo vind je de Digital Cockpit van 20,5 centimeter. Hier zie je onder andere je snelheid en kilometerstand. Wil je nog meer? Dan kies je voor de Digital Cockpit Pro. Die is met 26 cm nét iets groter en volledig aanpasbaar naar jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld ook de routebeschrijving of extra informatie van assistentiesystemen weergeven.

Nieuwe Polo

Non-stop entertainment

Het Composition radiosysteem met een scherm van 16,5 centimeter is de basis voor jouw entertainment in de Polo. En met het optionele Discover Media navigatiesysteem inclusief Streaming & Internet ben je onderweg altijd verbonden met het internet. Dus of je nu live muziek wil luisteren of je favoriete podcast, het kan allemaal. En je bedient al die systemen gewoon met je stem: van de radio afspelen en je vrienden bellen tot je bestemming invoeren.

Nieuwe Polo

Een extra blik op de weg

Rijden wordt extra comfortabel met de hulp van je slimme assistenten. Zo zorgt Lane Assist dat je altijd binnen de lijntjes rijdt. Optioneel vind je ook IQ.DRIVE Travel Assist op je Polo en combineer je nog veel meer systemen. Zoals Adaptive Cruise Control, die je snelheid gelijk houdt en zorgt dat je afstand houdt van het verkeer voor je. Of wat dacht je van Side Assist, waarmee je een seintje krijgt als iemand zich in je dode hoek bevindt?

Offerte aanvragen

km

Vraag een proefrit aan