75 Jaar Volkswagen in Nederland

Bus wordt Buzz. Tijd voor een feestje

In 1947 bezoekt Ben Pon, autohandelaar uit Amersfoort, de fabriek van Volkswagen in Duitsland. Met een simpel schetsje inspireert hij Volkswagen tot het bouwen van de iconische Transporter bestelbus. Precies 75 jaar en vele trouwe vierwielers later, lanceert Volkswagen de 100% elektrische ID. Buzz. Net zoals 75 jaar geleden, het begin van een nieuw tijdperk. En dat vieren we met een aantal bijzondere acties.

Nu te zien in het Rijksmuseum

Ter ere van het jubileum is de schets nu voor iedereen te zien in het Rijksmuseum temidden van andere iconen uit de Nederlandse kunst en geschiedenis van de 20ste eeuw. 

Van bus tot Buzz

Het 75-jarig bestaan van Volkswagen in Nederland valt samen met de komst van de ID. BuzzDe meest iconische Volkswagen is terug van weggeweest, maar nu als hypermoderne bus. Volledig elektrisch.

De mooiste bus van Nederland

Op 1 juni 2022 gaan we met de 75 allergaafste Volkswagen busjes van Nederland een tour maken langs bijzondere locaties: De Bus tot Buzz Tour.
Een deskundige jury zal die dag ook de mooiste Volkswagen bus van Nederland kiezen. Ben of ken jij iemand met een Volkswagen bus? Meld je aan en doe kosteloos mee aan deze leuke bus tot Buzz tour.

Onze speciale T-Roc Life 75 Edition

De T-Roc heeft een nieuw jasje - en die staat hem goed. Hij is rijker. Slimmer. Eigenzinniger. Maar toch onmiskenbaar een SUV. Als je hier instapt, kom je niets tekort. Dat beloven we.

Vanaf € 35.575 of Private Lease vanaf € 459 p.m.*

Feestelijke Private Lease acties

Het is nu nog voordeliger om een auto te nemen met Private Lease. Private Lease rijd je voor een vast, all-inclusive maandbedrag in je Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar aan het tanken of laden te denken. Kies jouw favoriete model en rijd binnenkort in een splinternieuwe Volkswagen!

Nog meer inruilvoordeel op jouw auto

Ruil jij je oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan heb je daar een goed moment voor gekozen. Omdat wij ons 75-jarige bestaan vieren, komt bovenop de inruilwaarde van jouw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. Zo heb je nog meer reden om voor een Volkswagen te kiezen. Bekijk hieronder welke modellen meedoen aan de actie en hoeveel jij kunt besparen.

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2022. Actietarieven voor de uitvoeringen van de Golf en de basisuitvoering van de Golf Variant zijn alleen geldig op voorraadmodellen. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.