ŠKODA 4 jaar reparatiegarantie

4 Jaar

4 jaar reparatiegarantie

Ruime auto's, ruime garantie. Bij ŠKODA krijgt u liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die de officiële ŠKODA-dealer aan de auto heeft verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten èn vakmanschap van onze monteur bestaat niet.

4 jaar

Vijf voordelen van ŠKODA 4 jaar reparatiegarantie

✔ Vergoeding op basis van nieuwwaarde
✔ Unieke zekerheid, deze krijg je nergens
✔ Voor alle reparaties bij je eigen ŠKODA dealer
✔ Op uren en onderdelen
✔ Overdraagbaar naar volgende eigenaar

4 Jaar

Vijf voordelen van ŠKODA 4 jaar reparatiegarantie

✔ Vergoeding op basis van nieuwwaarde
✔ Unieke zekerheid, deze krijg je nergens
✔ Voor alle reparaties bij je eigen ŠKODA dealer
✔ Op uren en onderdelen
✔ Overdraagbaar naar volgende eigenaar

Kennis en ervaring

Als officiële ŠKODA dealer gebruikt originele onderdelen en heeft de juiste kennis en ervaring in huis. De 4 jaar reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen. Dingen waar u van houdt, gunt u het beste onderhoud. Zodat ze het langste meegaan. Zo is het ook met een ŠKODA

4 jaar

Reparaties

Reparaties zijn niet vooraf planbare werkplaatsactiviteiten, en veelal afhankelijk van rijgedrag en externe omstandigheden. Voorbeelden van reparaties zijn het vervangen turbo's of aircopompen. Hier geldt 4 jaar reparatiegarantie*.

4 jaar

Onderhoud

Onderhoud bevat alle vooraf planbare activiteiten, zoals de Longlife onderhoudsservice, vervangen van bougies en vervangen van filters. Ook hier zit 4 jaar reparatiegarantie op, maar gemaximeerd tot de geldende vervangingstermijn*.

4 jaar

Services

LET OP! Services zijn diensten die plaats vinden op klantverzoek of van overheidswege. Zoals apk, bandenservice en de seizoenscheck. Deze vallen niet onder de 4 jaar reparatiegarantie.

Uitzonderingen op 4 jaar reparatiegarantie

Op onze reparatiegarantie gelden een aantal uitzonderingen. Zo is deze bijvoorbeeld niet van toepassing voor normale slijtage aan remblokken, banden en ruitenwisserbladen.

Uitzonderingen

 

Normale slijtage 
Slijtage aan rem- en koppelingsvoering, remblokken en -schijven, banden, ruitenwisserbladen, gloei- en halogeenlampen enz valt niet onder garantie. Ook vroegtijdige slijtage van motor of delen daarvan als gevolg van onderhoud dat niet volgens fabrieksvoorschrift is uitgevoerd, wordt niet onder garantie vergoed. Hetzelfde geldt bij voortijdige onderdelenslijtage die terug te voeren is op omstandigheden als hiervoor genoemd, alsmede abnormale rij- en bediningsstijl.

Geldende vervangingstermijnen 
Met name bij onderhoudswerkzaamheden gelden altijd vervangings of herhalingsintervallen, afhankelijk van model en type. Voorbeeld: Stel voor de bougies van model X geldt een vervangingsinterval van 90.000 km of 2 jaar. Mocht na vervanging van deze bougies onverhoopt en een productfout e/o montagefout optreden, dan geldt voor beide een volledige garantie. Deze is echter gemaximieerd op - in dit geval - 90.000 km of 2 jaar, welke het eerst bereikt wordt.

Invloeden van buitenaf 
Schade door invloeden van buitenaf valt niet onder de garantie. Hiervan is spraken bij beschadigingen die ontstaan zijn door bijvoorbeeld klimatologische, chemische, thermische, mechanische of andere inwerking van buitenaf, zoals:

Garantie op garantie 
Op eerdere werkzaamheden die onder garantie zijn uitgevoerd, geldt de normale garantietermijn op het oorspronkelijke voertuig. Of simpel gesteld: 4 jaar reparatiegarantie geldt alleen voor werkzaamheden die door de klant betaald zijn.

Services 
Vanzelfsprekend geldt er geen garantie op uitgevoerde services zoals bijv APK of Seizoenscheck. Maw een uitgevoerde check op een onderdeel of systeem, geeft geen enkel recht op garantie op het betreffende systeem.

Uitvoerende dealer 
SKODA 4 jaar reparatiegarantie wordt alleen verleend door de dealer die de betreffende werkzaamheid heeft uitgevoerd.

Geldigheid 
4 jaar reparatiegarantie is van toepassing op reparaties uitgevoerd na 1 juni 2017.

  • Steenslag met daaruit voortvloeiende roestverschijnselen, glasbreuk, enz
  • Industrievervuiling

  • Lak en carrosserieschades door zout, zand, storm, bloesem, boomhars, (vogel) uitwerpselen, enz

  • Glasbreuk bij gehard glas (zij- en achterruit)