SOMS HEEFT UW Volkswagen EXTRA AANDACHT NODIG. 

BIJVOORBEELD OMDAT U OP VAKANTIE GAAT OF ONDER UITZONDERLIJKE OMSTANDIGHEDEN RIJDT. 

Een Volkswagen is een kostbaar bezit. Terecht dat u de zekerheid wilt dat uw auto nog heel lang in optimale staat blijft. Met onze uitgebreide fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie heeft u die zekerheid.

Natuurlijk wil je goed voorbereid op vakantie gaan. Laat daarom jouw Volkswagen tijdens de Volkswagen Vakantiecheck controleren bij Thur. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw Volkswagen wordt gecheckt op maar liefst 30 belangrijke punten, zoals bijvoorbeeld de airconditioning, motor en de banden. Daarnaast vullen wij gratis de vloeistoffen bij.

Winter

Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij hebben een speciale Zomer-, Winter- en Aircocheck.

Ga je onbezorgd de (Europese) weg op met de Volkswagen Vakantiecheck. Zo geniet je zorgeloos van die welverdiende vakantie. Tijdens de Volkswagen Vakantiecheck wordt jouw Volkswagen gecheckt op de belangrijke punten. Denk hierbij aan banden, remmen, verlichting, zicht op de weg, motor(vloeistoffen), het onderstel en de carrosserie. Zo hoef jij je nergens druk om te maken!

Zomer

Temp

1. Airconditioning

Bij hoge buitentemperaturen zorgt de airconditioning voor een aangenaam klimaat in jouw Volkswagen. Ook jouw concentratie op de weg verbetert in een frisse, goed gekoelde auto. Daarom worden de koelende werking en filters van de airco uitvoerig gecontroleerd. Blijkt er iets niet helemaal in orde? Kun je een voor jouw airco een onderhoudsbeurt bij Autobedrijf Thur laten uitvoeren. Zo kan jouw airconditioning er ook op de warmste dagen weer vele kilometers tegenaan.

2. Koelsysteem

Om te voorkomen dat de motor van jouw Volkswagen oververhit raakt, is het belangrijk dat het koelsysteem naar behoren werkt. De Thur controleert het koelsysteem op lekkage. Daarnaast wordt de koelvloeistof gepeild en zo nodig gratis bijgevuld.

3. Verwarming

In de zomer kan het met name ’s nachts behoorlijk afkoelen. Als de buitentemperatuur fors daalt, is een goed werkende verwarming wel zo prettig. Daarom wordt ook de verwarming meegenomen in de Vakantiecheck.

Energie

4. Accu

Om ervoor te zorgen dat de accu van jouw Volkswagen ook goed tegen de heetste zomerdagen en koude winterdagen is opgewassen, wordt deze uitgebreid nagekeken tijdens de Vakantiecheck.
Autobedrijf Thurcontroleert de spanning van de accu met speciale apparatuur. Ook wordt er gelet op eventuele roest. Uiteraard wordt de accu geheel voor je opgeladen.

5. Uitlaatsysteem

De uitlaat wordt tijdens de Vakantiecheck gecontroleerd op onder meer roestplekken, slijtage en eventuele lekken. Die kunnen dan tijdig worden verholpen. Zo zorgt de servicemonteur van Autobedrijf Thur ervoor dat jouw Volkswagen optimaal presteert. Bovendien is het milieu gebaat bij een goed werkend uitlaatsysteem.

6. Motorolie

De servicemonteur van Autobedrijf Thur checkt of de olie van jouw Volkswagenmotor aan vervanging toe is. Door jouw olie tijdig te laten verversen, haal je de optimale rijprestaties uit jouw motor. Bovendien verbruikt jouw Volkswagen zo niet meer brandstof dan nodig.

 zicht

7. Ruitenwissers

Bij flinke regenval en hagelbuien moeten jouw ruitenwissers en wisserbladen hard werken. Daarom worden ze grondig nagekeken. Insecten, stof en andere ruitbevuiling kunnen jouw zicht behoorlijk belemmeren. De servicemonteur van Autobedrijf Thur kijkt daarom ook de ruitensproeiervloeistof en sproeikopafstelling grondig na.

8. Voorruit

De servicemonteur van Autobedrijf Thur controleert jouw voorruit op onregelmatigheden. Zelfs het kleinste krasje of barstje komt zo aan het licht. Om scheuren in jouw voorruit te voorkomen, wordt dit met een speciale hars hersteld. Als je minimaal WA-verzekerd bent, kost dit je niets.

9. Verlichting

In de zomer is het langer licht buiten,maar ook dan is een goed werkende verlichtingnoodzakelijk. Zo kan het overdag bewolkt zijn of kunnen er mistbanken ontstaan. Daarom worden de autolichten van jouw Volkswagen grondig nagekeken.

Overige

10. Banden

Autobedrijf Thur onderzoekt de banden van jouw auto op verschillende essentiële punten.
Zo wordt er gekeken naar eventuele slijtage, de profieldikte en de bandenspanning. Goed onderhouden banden verlagen de kans op een klapband of gevaarlijke slippartijen aanzienlijk. Bovendien voorkomen ze onnodig brandstofverbruik.

11. Remschijven

 Voor een volledige remwerking is goed onderhoud van jouw remschijven, remblokken en remvloeistof noodzakelijk.  Autobedrijf Thur controleert de remschijven en -blokken van jouw Volkswagen op eventuele slijtage. Als het nodig is om de remvloeistof in zijn geheel te vervangen, probeert de dealer dit nog voor jouw vakantie te doen. Plan de Vakantiecheck daarom minimaal twee weken voordat je met vakantie gaat.

12. Deuren

In de zomer regent het soms behoorlijk. Daarom is het belangrijk dat de deuren van jouw Volkswagen perfect sluiten.Er wordt daarom gekeken of de deurrubbers moeten worden gesmeerd. Ook de werking van de sloten wordt uitvoerig getest tijdens de Vakantiecheck.

24 uur per dag uw afspraak inplannen

Kalender

Door de online planner kunt u 24 uur per dag uw werkplaatsafspraak maken. U kunt geheel naar wens een datum uitkiezen voor het onderhoud aan uw auto.  

Online afspraak inplannen

 

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Invalid Input
Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een geldig kenteken in
Vul een geldige kilometer stand in
Maak een keuze
Vul een omschrijving in
Voeg correcte afbeeldingen toe, maximaal 2MB
Voeg correcte afbeeldingen toe, maximaal 2MB
Voeg correcte afbeeldingen toe, maximaal 2MB
Voeg correcte afbeeldingen toe, maximaal 2MB
Voeg correcte afbeeldingen toe, maximaal 2MB
Invalid Input
Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Invalid Input
verkopers

Financierings

Calculator

Heeft u op dit moment het geld niet vooreen nieuwe of gebruikte auto. Dan kunt u een bedrag op een eenvoudige manier per maand betalen. Deze calculator geeft een indruk van een berekening. Er zijn diverse vormen mogelijk.

Daarnaast zijn er regelmatig diverse renteacties voor nieuwe en gebruikte auto's. Ook kunt u de verzekering via ons latenlopen met een aantrekkelijke korting op de rente. Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij advies op maat kunnen uitbrengen voor u.

lenen-kost-geld
Ongeldige bedrijfsnaam
Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Maak een keuze
Invalid Input
Vul een getal in
Invalid Input
Invalid Input