Stap in en zing!

Stap in en zing!

Neem contact op

Stap in en zing!

SEAT Shuffle

Wij selecteerden een aantal leuke deelnemers uit het SBS6 programma Hit the Road om ze een onverwachte opdracht te geven. Hoe brengen ze het er vanaf als ze een liedje zingen dat buiten hun comfort zone ligt? Of is het misschien toch gewoon een guilty pleasure? Zij durfden de uitdaging aan. Een andere afslag, een ander liedje, de SEAT Shuffle.

Nieuwsgierig? Bekijk hieronder de teaser van de Shuffle met Joëlle & Veerle en kijk vanaf zaterdagavond 19 september naar de eerste SEAT Shuffle.

SEAT Shuffle

SEAT Leon proefrit

Wil je niks missen van SEAT Shuffle?

Volg ons op Facebook & Instagram voor sneak peeks van nieuwe afleveringen, toffe games en meer.

 

Stap in en zing!

Gezien in SEAT Shuffle

Je hebt 'm vast al wel gezien in SEAT Shuffle: de nieuwe Leon Sportstourer. Met maximaal 1600 liter bagageruimte is er genoeg ruimte voor je vrienden, je gezin of je surfgear. Wil je het zelf ervaren? Plan dan nu een proefrit en Tom Coronel vertelt je via een podcast alles over de auto.

Stap in en zing!

De bijzondere zangwedstrijd

Vijf BN'ers rijden dwars door Nederland om spraakmakende deelnemers op te pikken. De deelnemers doen auditie in de Tarraco waarna elk jurylid twee finalisten selecteert. De winnaar rijdt naar huis in de gloednieuwe Leon Sportstourer.

Hit the Road is elke zaterdagavond te zien om 21:30 op SBS6.

Hit the Road
Hit the Road

Gezien in Hit the Road

e ziet 'm in Hit the Road: de gloednieuwe Tarraco FR. De ruimte, het gemak én de luxe van de Tarraco is bij de Tarraco FR gecombineerd met het dynamische en sportieve FR-uiterlijk. Dit geeft de Tarraco FR een geheel andere uitstraling en een compleet nieuwe dimensie.