SEAT viert 40 jaar rijplezier in Nederland

Sinds 1983 geeft SEAT kleur aan de Nederlandse wegen. En dat 40-jarig jubileum vieren we tijdens The Big Four OH! met deals waar je mond van openvalt. Want wie jarig is trakteert! Zo zijn er de komende weken verrassend aantrekkelijke deals. Van hoge kortingen en upgrades tot aan een speciale Limited Ibiza 4.OH! Edition.

Limited Ibiza 4.OH! Edition

Speciaal voor het 40-jarig jubileum trakteert SEAT op de Limited Ibiza 4.OH! Edition. Een tijdelijk extra rijk uitgeruste Ibiza met Style Business Connect en sportieve elementen. Wees er snel bij, want er zijn maar 200 stuks beschikbaar

Private Lease Deals

Profiteer tot en met 31 maart 2023 van extra scherpe leasetarieven op de SEAT Ibiza en SEAT Arona

  • Scherpe all-in maandprijs
  • Inclusief pechhulp onderweg
  • Inclusief onderhoud bij de SEAT-dealer
  • Kosteloos opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden
  • Eerlijke voorwaarden, Keurmerk Private Lease
SEAT Ibiza op parkeerplek

SEAT Ibiza

De stoere hatchback

Private lease vanaf € 359* per maand

Arona voor uitrit parkeergarage

SEAT Arona

De compacte SUV

Private Lease vanaf € 399* per maand

SEAT Ibiza, Leon en Arona voor gebouw

Financieringsacties

Met de huurkoop oplossing van SEAT, Privé Plan, kun je de totale aanschafprijs van je auto spreiden over een periode die je zelf bepaalt. Na de aflossing is de auto 100% jouw eigendom. Zo geniet je niet alleen later, maar ook nu al van de SEAT die perfect bij je past. Vanwege het jubileum profiteer je nu bij een nieuw SEAT Privé Plan of Financial Lease contract van scherpe maandtarieven.

SEAT alle modellen op parkeerterrein

Inruilvoordeel

Ontvang nu tot € 2.000*** inruilpremie bovenop de huidige inruilwaarde van je auto.

SEAT Ibiza trekhaak

Trekhaken

Zo betaal je nu € 808 voor een Ibiza trekhaak met voorbereiding, inclusief 13-polig kabelset en montage. 

Benieuwd naar de volgende deals?

Schrijf je dan in voor SEAT nieuws en aanbiedingen, net als 40.000 anderen. Zo weet jij als eerste wat de komende Big Four OH! deals zijn.

Waarmee kunnen we je helpen?

Aanhef

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer 20073305, BTW-nummer NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldt t/m 31 maart 2023 zolang de voorraad strekt en op auto's uit MY23. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende Voorwaarden op de Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene Verzekeringsvoorwaarden zijn hier (PDF download) te vinden.

 

**Financiering wordt verstrekt door DFM N.V. handelend onder de naam SEAT Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 31018376. SEAT Financial Services biedt financieringen aan voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder (AFM vergunningnummer 12045409). Privé Plan tarief op basis van 7,99% rente met een niet doorlopend krediet, aanbetaling van 13% en slottermijn van 40% o.b.v. de contante prijs auto. De € 1.500 korting inbegrepen in de actieprijs is alleen geldig bij financiering i.c.m. autoverzekering, zolang de voorraad strekt. Debetrentevoet (vaste rente gedurende de looptijd) 7,99% Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

 

*** De inruilpremies gelden voor orders van 19 januari 2023 t/m 31 maart 2023, zo lang de voorraad strekt. De actie is niet van toepassing op Private Lease en Operational Lease. De in te ruilen auto moet minimaal drie maanden op naam van de koper staan. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden.