Wat is private lease

  

Dit is Private Lease.

Een Volkswagen/Seat leasen als particulier is met Private Lease zo geregeld. Je rijdt voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto, zonder dat je een grote aanbetaling doet. En omdat alle belastingen en verzekeringen ook al zijn inbegrepen, hoef jij alleen maar de brandstof te regelen. Wel zo makkelijk.

10 redenen om te kiezen voor Private Lease bij Volkswagen/Seat.

Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt.

 1. Je kunt je droomauto helemaal zelf samenstellen.
  Net zoals bij het kopen van een nieuwe Volkswagen, kan je ook bij Private Lease je auto samenstellen zoals jij dat wilt.
 2. Onze prijzen zijn altijd transparant.
  Geen addertjes onder het gras, zodat jij zonder zorgen kunt genieten van je Volkswagen.
 3. Jouw Volkswagen dealer regelt onderhoud en reparaties voor je.
  Altijd de beste monteurs, service en onderdelen.
 4. Je hebt standaard recht op vervangend vervoer na 24 uur.
  Zo kan je ook door wanneer je Volkswagen dat even niet kan.
 5. Schade- en ongevallenerzekering zijn voor inzittenden inclusief.
  Niet alleen jij, maar ook alle inzittenden zijn goed verzekerd. 
 6. Je kunt je contract kosteloos beëindigen bij speciale omstandigheden.
  Verlies je je baan of raak je arbeidsongeschikt? Dan kan het lastig zijn om je abonnement te blijven betalen. Je kunt je contract dan bij deze speciale omstandigheden kosteloos opzeggen.
 7. Ook in het geval van een scheiding kun je het contract kosteloos beëindigen.
  Een echtscheiding is al vervelend genoeg. Kan je hierdoor de lasten van je Private Lease abonnement niet meer dragen? Dan kun je het contract kosteloos opzeggen.
 8. Geld terug bij te weinig kilometers en duidelijkheid bij teveel kilometers.
  Heb je minder kilometers gereden dan het maximum? Dan krijg je, vanaf 5.000 km, geld terug. En als je onverhoopt meer maakt dan in je contract staat, dan weet je van tevoren al wat dat extra gaat kosten. Deze bedragen verschillen per model, dus kijk daarvoor op je offerte of in je Private Lease contract.
 9. Het is altijd mogelijk om je contract voortijdig te beëindigen, tegen een opzegvergoeding.
  Wil je je contract opzeggen? Dan kan dat tegen een opzegvergoeding. Deze vind je in je Private Lease contract.
 10. We zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease.
  Dankzij dit keurmerk weet je zeker dat het contract transparant, helder en eerlijk is. Zo kies je altijd met een vertrouwd gevoel voor Volkswagen Private Lease. 

Wat is inbegrepen seat

Hoe werkt het?

Private Lease bij Volkswagen uitgelegd in 5 stappen.

5 reden private lease

 1. Kies een passend model en stel deze samen.
  Bepaal jouw kleur en opties. In de online shop kunnen de meeste gekozen kleuren en opties berekend worden. De merkdealer kan alle kleuren en opties in een maatwerk offerte berekenen.
 2. Stel jouw ideale Private Lease-contract op.
  Bepaal jouw maandlasten aan de hand van je gereden km’s en looptijd van je contract.
 3. Vraag direct online een offerte aan.
  Vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan. De dealer zal zo snel mogelijk contact opnemen. Geen zorgen, je zit nog nergens aan vast! Sla het overzicht op om je gekozen auto later nog eens te bekijken.
 4. Wij doen de financiële check.
  Eerst zal beoordeeld worden of het Auto Abonnement financieel een verstandige keuze is. Dit gebeurt op basis van het kredietbeoordelingsformulier (VFN-norm). Bij goedkeuring wordt een overeenkomst opgesteld. Nadat de overeenkomst door beide partijen ondertekend is, is de aanvraag definitief. Volg de bijgeleverde instructies op en na het tekenen van de overeenkomst gaan de 14 dagen bedenktijd in
 5. Wij leveren je nieuwe Volkswagen/Seat
  De levertijd van de auto is afhankelijk van het model en de uitvoering. De levertijd wordt bij bestelling bepaald en wordt doorgegeven door de dealer. Wij doen ons best zoveel mogelijk bestellingen direct uit voorraad te leveren. De merkdealer kan informatie over de afleverdatum van de auto verstrekken en zal contact opnemen voor het maken van de leveringsafspraak.

 5 redenen om voor Private Lease bij Volkswagen/SEAT te gaan.

Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt.

1. Een scherpe all-in prijs
2. Pechhulp in Europa
3. Altijd een dealer in de buurt
4. Bij persoonlijke omstandigheden makkelijk opzegbaar
5. Geld terug bij te weinig gereden kilometers  

Wat past bij mij?

De voordelen van private leasen en kopen op een rijtje.

Private lease voordeelBekijk modellen VWBekijk modellen seat

Kopen leaseBekijk aanbod gebruiktBekijk alle modellenVragen klik hier langTelefonisch contact

Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

 Hoewel deze site zo accuraat mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen en fouten in de gegevens ten allen tijde voorbehouden en kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.