Klantervaringen

klantervaring Emiel Broere

Emiel Broere

Mijn ervaring bij Thur is dan ook bijna on-Volkswagens. Bij binnenkomst werd ik meteen warm verwelkomd. Ik raakte aan de praat met Gertjan Verwijs. Geen verkoperstype, maar vooral iemand die je beste vriend kan zijn. Ongedwongen, aardig, vrolijk en belangrijk ook: iemand die letterlijk en figuurlijk naast je staat

Het zou mijn 1e echt nieuwe auto worden. Toen ik een tweede keer binnenwandelde kon ik er niet meer omheen. Gertjan deed een finaal voorstel en we drukten elkaar de hand. Inmiddels rijd ik er vrolijk mee rond. Erg tevreden

klantervaring Autorijschool Alex Boeve

Autorijschool Alex Boeve

Weer voor Volkswagen gekozen vanwege de betrouwbaarheid van het merk en de service bij Thur.

klantervaring Ron van der Veldt

Ron van der Veldt

Altijd met een MAZDA gereden, maar nu voor het eerst een Volkswagen Tiguan van januari 2018. Het allereerste telefoon contact met de heer Thur voelde meteen goed. Ondanks dat de zaak tweede paasdag gesloten was, stond Arie Thur mij te woord. Kort daarna vanuit Hoofddorp naar Genderen gereden om de Tiguan te bekijken. Bij binnenkomst werd ik door een medewerker gastvrij ontvangen. Het gesprek met de heer Thur voelde goed, geen druk op de ketel maar wel eerlijk en duidelijk. Alles voelde als een warm bad en dat gaf voor mij de doorslag om de deal te sluiten. Toen ik een week later de auto kwam halen, proefde ik weer de klantgerichtheid van de medewerkers van deze dealer. De heer Thur nam alle tijd om mij de enorme hoeveelheid aan opties uit te leggen. We hebben ook nog samen gereden en geoefend o.a. met de  park-assist en trailer-assist. Als trotse en blijde rijder ging ik richting huis. De dagen hierna had ik nog wat vragen die iedere keer weer keurig werden beantwoord. Daarom een dikke pluim voor de heer Thur en zijn medewerkers!!  En deze pluim geef ik graag door.

klantervaring Ton van Gaal

Ton van Gaal

"Ben al 23 jaar een enthousiast berijder van Volkswagen en nu voor de elfde keer een auto van dit uitstekende kwaliteitsmerk in ontvangst mogen nemen. Met de enthousiaste uitleg van Arie Thur over de enorme hoeveelheid mogelijkheden was het wederom een prettige levering. Kortom; een prima merk van een zeer klantgerichte dealer met heel veel service."

klantervaring Esther Wijgers

Esther Wijgers

Na een tijdje wachten kon ik mijn auto op halen. Bij mijn vertrouwde autodealer. Altijd een vriendelijk onthaal en tijd voor een praatje. Bedankt Arie.

klantervaring Fam. Verwijs

Fam. Verwijs

Onze nieuwe auto wederom bij Thur gekocht, voor ons de nummer één in service en prettig zaken doen in een relaxte setting met altijd een lekker bakkie koffie!

klantervaring Verkeersschool Verkade

Verkeersschool Verkade

De Golf Sportsvan is voor ons een praktische en overzichtelijke lesauto! En als rijschool kunnen wij vertrouwen op de goede service van Thur. "Mobiel blijven is voor ons van belang"

klantervaring Fam. van der Kaaij

Fam. van der Kaaij

Elke keer als ik bij Thur kom, hetzij voor aankoop, reparatie, of een beurt, we worden altijd zeer correct, vriendelijk, en prima geholpen! Ga zo door Arie Thur, Je hebt een goed team. Ik rij er graag voor om ook al is het 100 km van mijn huis vandaan. Met vriendelijke groet Fam. van der Kaaij uit Leidschendam

klantervaring Jan Klomp

Jan Klomp

Mijn Audi A4 heb ik tien jaar geleden bij Thur gekocht. In deze jaren is deze tot volle tevredenheid in onderhoud geweest bij Thur. Door klant vriendelijkheid en kundigheid lag het voor de hand om mijn nieuwe Audi Q3 bij deze garage te kopen. Oud en vertrouwd!

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Invalid Input
Vul uw naam in

Vul uw telefoonnummer in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Vul een geldig kenteken in

Vul een geldige kilometer stand in

Maak een keuze

Vul een omschrijving in

Voeg correcte afbeeldingen toe

Invalid Input

Vul uw naam in

Vul uw telefoonnummer in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

verkopers

Financierings

Calculator

Heeft u op dit moment het geld niet vooreen nieuwe of gebruikte auto. Dan kunt u een bedrag op een eenvoudige manier per maand betalen. Deze calculator geeft een indruk van een berekening. Er zijn diverse vormen mogelijk.

Daarnaast zijn er regelmatig diverse renteacties voor nieuwe en gebruikte auto's. Ook kunt u de verzekering via ons latenlopen met een aantrekkelijke korting op de rente. Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij advies op maat kunnen uitbrengen voor u.

lenen-kost-geld
Ongeldige bedrijfsnaam

Vul uw naam in

Vul uw telefoonnummer in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Maak een keuze
Invalid Input
Vul een getal in
Invalid Input
Invalid Input