Klantervaringen

klantervaring Ton van Gaal

Ton van Gaal

"Ben al 23 jaar een enthousiast berijder van Volkswagen en nu voor de elfde keer een auto van dit uitstekende kwaliteitsmerk in ontvangst mogen nemen. Met de enthousiaste uitleg van Arie Thur over de enorme hoeveelheid mogelijkheden was het wederom een prettige levering. Kortom; een prima merk van een zeer klantgerichte dealer met heel veel service."

klantervaring Esther Wijgers

Esther Wijgers

Na een tijdje wachten kon ik mijn auto op halen. Bij mijn vertrouwde autodealer. Altijd een vriendelijk onthaal en tijd voor een praatje. Bedankt Arie.

klantervaring Fam. Verwijs

Fam. Verwijs

Onze nieuwe auto wederom bij Thur gekocht, voor ons de nummer één in service en prettig zaken doen in een relaxte setting met altijd een lekker bakkie koffie!

klantervaring Verkeersschool Verkade

Verkeersschool Verkade

De Golf Sportsvan is voor ons een praktische en overzichtelijke lesauto! En als rijschool kunnen wij vertrouwen op de goede service van Thur. "Mobiel blijven is voor ons van belang"

klantervaring Fam. van der Kaaij

Fam. van der Kaaij

Elke keer als ik bij Thur kom, hetzij voor aankoop, reparatie, of een beurt, we worden altijd zeer correct, vriendelijk, en prima geholpen! Ga zo door Arie Thur, Je hebt een goed team. Ik rij er graag voor om ook al is het 100 km van mijn huis vandaan. Met vriendelijke groet Fam. van der Kaaij uit Leidschendam

klantervaring Jan Klomp

Jan Klomp

Mijn Audi A4 heb ik tien jaar geleden bij Thur gekocht. In deze jaren is deze tot volle tevredenheid in onderhoud geweest bij Thur. Door klant vriendelijkheid en kundigheid lag het voor de hand om mijn nieuwe Audi Q3 bij deze garage te kopen. Oud en vertrouwd!