VIP PREVIEW. 

EXCLUSIEVE UITNODIGING.

Hij is stoer, veilig, functioneel en net zo veelzijdig als jouw leven. Wat je ook onderneemt, de T-Cross staat voor je klaar. En hoewel deze kleurrijke crossover pas in april zijn landelijke debuut beleeft, kun jij hem al snel in het echt zien.

Je bent namelijk van harte uitgenodigd voor onze exclusieve T-Cross VIP Preview. Tijdens dit net zo kleurrijke event kun je nog niet proefrijden maar hem wel uitgebreid van buiten en van binnen bewonderen. Bovendien zorgt een barista voor een perfect kopje koffie en kun je genieten van allerlei lekkernijen. Ben jij er ook bij?

Op donderdag 21 maart 2019

De tijden zijn om de T-Cross te bezichtigen

15:30 tot 17:00 en 18:00 tot 20:00

Bekijk de beschikbare plaatsen en meld je aan

We kijken uit naar je komst!

Vip T Cross

 

 

T Cross vrijstaand

De T-Cross vanuit elke hoek.

 

Kofferbak

 

Bekleding

 

Interiuer

 

Voorzijde

 

 

KIES DE UITVOERING DIE BIJ JOU PAST. 

T Cross 1

Life

Style

 

DE PRIJSLIJST EN BROCHURE

Bekijk het overzicht van de prijzen van de verschillende modellen en hun vele opties.

Toon de prijslijst T-Cross 

 

Niet in één woord te vatten.

Werk, vrienden, familie en hobby’s.Elk moment in het leven is anders. Wat je ook onderneemt, de T-Cross staat voor je klaar. De veelzijdigheid van onze nieuwste SUV past helemaal in jouw drukke leven. Hij is veilig en functioneel, zonder zijn stoere karakter te verliezen.

T cross4

Functioneel.

Hij mag dan wel de kleinste SUV van Volkswagen zijn, de T-Cross is er niet minder praktisch door. Sterker nog: hij is zo ontworpen dat je hem kan inzetten voor elke situatie. Schuif de achterbank naar achteren voor meer beenruimte, schuif hem naar voren voor meer bagageruimte.

T cross5

Veilig.

De T-Cross zet veiligheid op de eerste plek. Hij helpt je waar nodig. Wijk je onbedoeld van je rijbaan af? De T-Cross zet je weer recht. En dreigt er een aanrijding met je voorganger? Dan maakt hij automatisch een noodstop. Zo heeft hij voor bijna elke situatie wel een slimme feature om jou te helpen.

T cross6

Stoer.

Concessies? Daar doet de T-Cross niet aan. Hij is veelzijdig en levert niet in op karakter. Met de ontelbare design opties hoef je de menigte niet te volgen, maar kies je wat jij wilt. Een extra sportieve look? Geen probleem, ga voor het R-Line exterieurpakket. Grote oranje velgen? Waarom niet! 

T cross7

 

T cross3

 

Hoewel deze site zo accuraat mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen en fouten in de gegevens ten allen tijde voorbehouden en kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.